UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNGİLİZLER HAVALİMANINDA MAHSUR KALDI!

AB’nin İngiltere’ye ulaşamı kapatması ve İngiliz uçaklarına uçuş izinlerini kaldırmasıyla tam bir kaos yaşandı. Yasak başlayınca havalimanlarında mahsur kalan İngilizler, "Özgürlüğümüz engellendi" diyerek avukatlarını aramaya çalışıyor.

İNGİLİZLER HAVALİMANINDA MAHSUR KALDI!

Mutasyon geçirmiş corona virüsü İngiltere’ye gidip gelenleri mağdur ediyor. İngiltere'ye gidecek olan İngilizler ve oradan dönen Avrupalılar ortada kaldı. Almanya’da havalimanlarına portatif yataklar konuldu.

İngiltere'den dönen ya da transit olarak havalimanlarını kullanmak isteyenler gece boyu orada kaldı. Alman polisi, “Test yaptırmadan İngiltere'den gelen kimseyi dışarı çıkaramıyoruz” deyince, İngiltere'den gelen Almanlar da kaldı.

Transit yolcular ve test yaptırdıkları halde havalimanlarından çıkamayanlar, “Bizi burada mahsur tutamazsınız. Kapalı bir yerde böyle tutamazsınız. Avukatımla görüşmeme izin verin. Bu suçtur” diye bağırdı.

Test yaptırıp sonucu negatif çıkan Almanlar daha sonra dışarı çıktı. İngilizler ise İngiltere'den gelen uçaklarla geri gönderilecek.

Son Güncelleme: 21.12.2020 12:07:56
ETİKETLERuçankuştv