UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TIDAL, TÜRKİYE’DE TEKRAR ERİŞİME AÇILDI!

RTÜK’e gerekli zaman içerisinde lisans başvurusu yapması gereken Tidal, 72 saat içinde herhangi bir başvuruda bulunmadığı için 27 Kasım 2020’de Türkiye’de erişime kapatılmıştı. RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Tidal’ın tekrar Türkiye’de erişime açıldığını kendi sosyal medya hesabından duyurdu!

TIDAL, TÜRKİYE’DE TEKRAR ERİŞİME AÇILDI!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) 9 Kasım’da Tidal’a lisans başvurusu yapması için 72 saatlik süre tanımıştı. Verilen süre zarfında herhangi bir başvuruda bulunmayan Tidal, 27 Kasım 2020 tarihinde Türkiye’de erişime kapatılmıştı.

RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Tidal’in tekrar Türkiye’de erişime açıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. 

Uslu, “Lisans yükümlülüğünü yerine getirmemesi sebebiyle daha önce Üst Kurulumuzun talebiyle Ankara Sulh Ceza Hakimliği tarafından erişime kapatılan Tidal, ulusal mevzuatımıza uygun biçimde gerekli lisans müracaat işlemini tamamlamış olup tekrar erişime açılmıştır.

Uluslararası şirketlerin Türkiye'de mukim hale gelmesi, şirket kurması, vergi verip istihdam oluşturması, temsilci ataması ve lisans alması için mevzuatın bize tanıdığı yetki çerçevesinde tüm gücümüzle çalışmaya ve paydaşlarımızla işbirliğimizi geliştirmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 19.12.2020 23:18:43
ETİKETLERtidal  RTÜK