UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SONGÜL KARLI SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Songül Karlı 5 sene evli kaldığı ve 2017 senesinde boşandığı Metin Yüncü taraflıdan dolandırıldığını iddia etmişti. Gözaltına alınan Yüncü, serbest bırakıldı, bu olayın ardından Karlı, sessizliğini bozdu.

SONGÜL KARLI SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Songül Karlı 5 yıl evli kaldığı ve 2017 yılında boşandığı eşi Metin Yüncü tarafından yaklaşık 100 milyon lira dolandırıldığını iddia etmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Songül Karlı'nın iddiaları üzerine inceleme başlattı. Polis ekipleri geçtiğimiz çarşamba günü aralarında Karlı'nın eski eşi Metin Yüncü'nün de olduğu 5 kişiyi gözaltına aldı.

 

SERBEST BIRAKILDILAR

 

Gözaltına alınan Kerem K. ,Mediha Gülcan E. ve Mustafa K. sevk edildikleri adli makamlarca ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Dün adliye sevk edilen Metin Yüncü ve Sezai T. 'ye ise yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartı konularak serbest bırakıldılar.

 

SONGÜL KARLI: "BEN HUKUKA İNANIYORUM"

 

Yaşanan bu olayın ardından Songül Karlı, “Kandırılarak alınan bir para. Ben dört senedir çok büyük sıkıntılarla yaşıyorum. Sizin gördüğünüz ön tarafta ki Songül Karlı farklı, arka tarafta çocuğuyla zor günler yaşayan 

Songül Karlı farklı. Ben hukuka inanıyorum, paramın bana geri döneceğine de inanıyorum. Ben köy köy gezdim bu malları, paraları yapabilmek için. Bu cinayetten farksız bir şey. Bir kadının bu hale getirip, zor durumda bırakıp o kadının parasıyla gezip tozmak, çok kötü bir olay” açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 19.12.2020 20:13:50
ETİKETLERsongül karlı  metin yüncü