UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DENİZE GİRMEK İSTEYEN VATANDAŞLA BEKÇİ ARASINDA İLGİNÇ DİYALOG

Muğla'nın Bodrum ilçesinde pandemi nedeniyle sahiller ve sokaklar ıssız kaldı. Kentte yasağa büyük oranda uyulurken evleri plaja yakın olanlar sahile inip denize girmeye kalkınca bekçi ile karşılaştı.

DENİZE GİRMEK İSTEYEN VATANDAŞLA BEKÇİ ARASINDA İLGİNÇ DİYALOG

Muğla’nın Bodrum ilçesinde pandemi yasakları kapsamındaki sokağa çıkma yasağına vatandaşların önemli bölümünün uyduğu görüldü. Havanın 23 derece deniz suyu sıcaklığının ise 19 derece olarak ölçüldüğü öğle saatlerinde bazı turistlerin ve vatandaşların havlularını alıp sahile indi.

 İLGİNÇ DİYALOG

Bekçi ve polislerin sık sık uyarılarda bulunduğu Kumbahçe’de tam denize girecek iken bekçilere yakalanan bir kadın, evine dönmesi konusunuda uyarılınca, “Bu kadar soyundum havada güzel bir kere girip çıksam olmaz mı, lütfen izin verin” dedi.

 Amirleri ile görüşen iki iki bekçi ise “Tamam bir kere girin hemen çıkıp evinize dönün, çünkü sizi gören güzel hava nedeniyle sahile dolaşıyor, bu yaptığınız doğru değil” uyarısında bulundu. Bekçi ve polisler yiyecek içeceklerini alıp sahile gelenleri de ikaz etti. Vatandaşların bekçilerle yaşadığı ilginç anlar objektiflere yansıdı.

Son Güncelleme: 19.12.2020 16:53:59
ETİKETLERsokaga cikma yasagi