UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“ŞİDDET GÖRDÜĞÜM GECE DOĞUM YAPTIM”

90’lı yılların ünlü sanatçısı Hamiyet, Uçankuş TV, ekranlarında yayınlanan Lerzan’la Çok Mutlu programında herkesi şoke edecek açıklamalarda bulundu.

 “ŞİDDET GÖRDÜĞÜM GECE DOĞUM YAPTIM”

Lerzan Mutlu’nun sunduğu “Lerzan’la Çok Mutlu”ya konuk olan ünlü sanatçı Hamiyet’in yaptığı açıklamalar ağızları açık bıraktı. İlk yaptığı evliliğini bitirdiği için çok pişman olduğunu dile getiren Hamiyet, ikinci evliliğinde yaşadığı korku dolu anları da anlattı.

İkinci eşinden 8 aylık hamile olduğu sırada eşinin kendisine şiddet uygulaması sonucunda geçirdiği şok ve korku nedeni ile doğum yapan Hamiyet, “Beni televizyonda polisiye dizisi izlediğim için dövdü. Bende 8 aylık hamileydim ve doğum yapmak durumunda kaldım. Tuvalete gittim ve bağırdım daha sonra beni hastaneye götürdü” dedi.

Kendisine şiddet uygulayan ikinci eşinin dolandırıcı olduğunu sonradan öğrenen ünlü sanatçı, eşinden kurtuluşunu ise şu şekilde anlattı; “Rüyamda 5 tane adam gelip beni kurtarıyordu. Bir gün fanlarım eve geldi ve benimle sohbet edeceklerdi. Geldiler sohbet ettik hepsi gitti. Fakat bir tanesi kaldı.”

 Daha sonra polislerin gelip eşini tutukladıklarını dile getiren Hamiyet, eğer polisler gelmeseydi onu öldürme planları yaptığını ve polislerin gelmesiyle birlikte katil olmayacağı için çok sevindiğini dile getirdi.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 18.12.2020 23:24:21
ETİKETLERhamiyet  lerzan mutlu  uçankuş tv