UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA NERELER AÇIK OLACAK?

Hafta sonu sokağa çıkma yasağında açık olacak yerler İçişleri Bakanlığı’nın valiliklere gönderdiği genelge içerisinde paylaşılmıştı. Peki, sokağa çıkma yasağında bakkal ve marketler saat kaça kadar açık?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA NERELER AÇIK OLACAK?

Hafta sonu sokağa çıkma yasağında vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için bazı işletmeler açık konumda olacaklar. Vatandaşlar da kendilerine en yakın bu işletmelere gidebilecekler. Peki, bu işletmeler nereler ve hangi saatler arasında çalışacaklar?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA AÇIK OLAN YERLER?

Hafta sonu sokak kısıtlamasında bakkallar, marketler, manavlar, kasaplar, kuruyemişçiler ve fırınlar belirli saatler arasında açık olabilecekler. Tekel bayiler ise hafta sonu sokak kısıtlamasında bu işletmeler arasında bulunmadığı için kapalı konumda olacaklar. Haksız rekabete yol açacağı gerekçesiyle hafta sonu market ve bakkallarda alkol satışı da yapılamayacak.

BAKKAL VE MARKETLER SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

Kııtlamanın olduğu cumartesi ve pazar günleri market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatlerinde faaliyet gösterebilecek. Aynı saatler arasında market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler ve çevrim içi sipariş firmaları evlere/adrese servis şeklinde satış yapabilecek.

Son Güncelleme: 18.12.2020 16:18:13
ETİKETLERhafta sonu  yasak  kısıtlama  market  bakkal