UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KALÇA ESTETİĞİ ÖLDÜRDÜ!

Model, influencer ve tasarımcı olan 29 yaşındaki Joselyn Cano, kıvrımlı hatları nedeniyle, televizyon yıldızı Kim Kardashian'a benzetiliyordu. 'Meksikalı Kim Kardashian' olarak anolmaya başlayan ve milyonlarca takipçisi olan genç kadın, estetik operasyon sırasında hayatını kaybetti.

KALÇA ESTETİĞİ  ÖLDÜRDÜ!

California'da yaşayan 29 yaşındaki modelin, 7 Aralık'ta öldüğü bildirildi. Genç kadının cenazesi Youtube'da canlı olarak yayınlandı.

Influencer Lira Mercer, dün Twitter'da ünlü modelin ölüm haberini "Aman Tanrım! Joselyn Cano, Kolombiya'da ameliyat olurken hayatını kaybetti" diyerek duyurdu.

Cano'nun ölümü henüz ailesi tarafından onaylanmadı, ancak Joselyn'in yakınları, hayranları ve arkadaşları taziye mesajlarını sosyal medyaydan paylaşmaya başladı.

Joselyn Cano bir modelliğin yanı sıra moda tasarımcılığı da yapıyordu. Instagram'da yaklaşık 13 milyon takipçisi olan genö kadının LinkedIn profilinde, San Diego Eyalet Üniversitesi'nde Mikrobiyoloji okuduğu da yazıyor.

Cano'nun cenazesi, üç saatlik canlı yayınla Youtube'da gösterildi. Cano'nun sevdikleri, tabutunun yanında büyük bir fotoğrafının da bulunduğu genç kadına son görevlerini yerine getirdi.

Tabutun yanındaki büyük fotoğraf için Joselyn Cano'nun cesur bir pozunun seçilmiş olması ise şaşkınlık yarattı.

Canlı yayında "Joselyn 14 Mart 1990 Çarşamba günü dünyaya geldi ve 7 Aralık 2020 Pazartesi ebediyete uğurlandı" mesajı paylaşıldı.

Son Güncelleme: 18.12.2020 09:42:30
ETİKETLERJoselyn Cano