UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BERRAK ELEŞTİRİLERİ Tİ'YE ALDI!

Oyuncu Berrak Tüzünataç, eski sevgilisi Birkan Sokullu'yla fotoğrafını Instagram hesabından kaldırmadığı için eleştirilmesini ti'ye aldı.

BERRAK ELEŞTİRİLERİ Tİ'YE ALDI!

Şimdilerde de Ali Yörenç ile aşk yaşayan Berrak Tüzünataç, önceki gün spor yaparken Bebek'te görüntülendi.

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Güzel oyuncu, eski sevgilisi Birkan Sokullu'yla olan fotoğraflarını Instagram'dan kaldırmadığı için eleştirilmesine, "Ben kimseye, 'Bunu niye paylaştın?' ve 'Bunu niye silmedin?' diye bir şey sorma hakkımın olduğunu düşünmüyorum. Herkes keyfine baksın" dedi.

Tüzünataç, "Pandemi döneminiz nasıl geçiyor?" sorusuna, "Depresyona girmeden üreterek ve görüşebildiğimiz mesafede buluşarak, delirmeden bu süreci atlatmaya çalışıyoruz" yanıtını verdi.

36 yaşındaki güzel, yılbaşında uygulanacak dört günlük sokağa çıkma yasağıyla ilgili, "Evde kapalıyız, hiç eğlenmeyeceğiz" açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncular Berrak Tüzünataç ile Birkan Sokullu, üç yıllık aşklarını 2018'de noktalamış, ayrılık haberi ile uzun süre magazin gündeminde yer almışlardı.

Tüzünataç'ın 'fotoğraf' (18 Temmuz 2017 tarihinde Uzak Doğu tatilinde verdikleri poz) ısrarı, sosyal medyada "Kendisi ve Sokullu'nun hayatındaki insanlara da saygısızlık yapıyor" şeklinde yorumlara neden olmuştu.

Son Güncelleme: 18.12.2020 09:49:59