UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAKAN KOCA: "SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA SALDIRMANIN İZAHI OLAMAZ"

Bafra Devlet Hastanesi acil servisinde görevli doktora bıçakla saldırmaya çalışan kişiyi, hastane polisi ve özel güvenlik engelledi. Adliyeye sevk edilen zanlı dün tutuklanmıştı. Bakan Koca da sağlık çalışanlarına şiddete tepki göstererek sosyal medya sayfasından bir açıklama yaptı.

BAKAN KOCA: "SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA SALDIRMANIN İZAHI OLAMAZ"

18 yaşındaki Hilmi K. Bafra Devlet Hastanesi acil servisinde görevli doktor Celal Ayyıldız ile kendisiyle ilgilenmediğini iddia ederek tartıştı.

 Gencin sorun çıkaracağından şüphelenen doktor Ayyıldız, hastane polisinin yanına gidip durumu anlatarak yardım istedi.

Hastane polisi ile geri dönen doktora, Hilmi K. elinde gizlediği bıçakla saldırmak istedi. Bıçağı doktora doğru savuran saldırgan, hastane polisi ve özel güvenlik tarafından etkisiz hale getirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yaşanan bu olayın ardından Bakan Koca, sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak saldırgana tepki gösteri. Bakan Koca, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

"Samsun Bafra Devlet Hastanesi’nde bir doktor arkadaşımızı görevi başında bıçakla yaralamaya çalışan saldırgan tutuklandı. Bu uğurda canlarını hiçe sayan sağlık çalışanlarımıza saldırmanın izahı olamaz. Şiddetle mücadelemizi sürdüreceğiz"

 

Son Güncelleme: 18.12.2020 00:36:29
ETİKETLERFAHRETTİN KOCA