UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TOM CRUISE KÜPLERE BİNDİ!

Tom Cruise, Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) setinde Coronavirüs kurallarını ihlal eden ekip üyelerine küfür ederek azarladığı ses kayıtları basına sızdırılmasının ardında çıldırdı. 5 kişi projeden çıkarıldı.

TOM CRUISE KÜPLERE BİNDİ!

Hollywood yıldızı Tom Cruise'un kısa süre önce ortaya çıkan ses kaydında sette Coronavirüs önlemlerine uymayan kişilere zehir zemberek sözler sarf ettiği ortaya çıktı. Ses kaydının ardından zaten gergin olan prodüksiyon ekibinde yeni gerilimlerin yaşandığı iddia edildi.

Görevimiz Tehlike 7 çekimlerinde Tom Cruise'un ikinci kez küplere binmesinin ardından 5 kişinin projeden ayrıldığı öne sürüldü.

Daily Mail'in haberine göre prodüksiyon ekibine yakın bir kaynak sette yaşananlara dair şu ifadeleri kullandı:

"Gerilim aylardır yükseliyor ve bu bardağı taşıran son damla oldu. Gerilimin kamuoyuna yansımasından bu yanaysa ortamda daha fazla gerginlik oluştu ve birkaç kişi ayrıldı."

"Ancak Tom film çekimlerine bu kadar zaman harcanmasının ardından daha fazlasını kaldıramaz. Diğerlerinin bunu kendisi kadar ciddiye almamasına üzülüyor."

Cruise'un çekimlerin devam edebilmesi için çok fazla zaman ve para harcamasıyla filmin prodüksiyonuna dair kendisini sorumlu hissettiği belirtildi.

Cruise'un ses kaydının yayımlanmasının ardından konuşan bir diğer Hollywood yıldızı George Clooney ise Cruise'un tepkisinin haklı olduğunu ancak bunun kendisinin tercih edeceği bir tarz olmadığını söyledi.

Son Güncelleme: 17.12.2020 18:31:15
ETİKETLERtom cruise