UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“NİKAH MASASI”NDAN “YEMEK MASASI”NA!

YILLARIN SEVİLEN ŞARKISI “NİKAH MASASI” ŞİMDİ DE OLDU “YEMEK MASASI”!.. ON NUMARA BİR İŞ… MİLLİ VE YERLİ MARKAMIZA BORON’LA İLGİLİ BU SICAK KAMPANYAYI YAPAN EKİBE TEBRİKLER…

“NİKAH MASASI”NDAN “YEMEK MASASI”NA!

Salgın beraberinde bütün dünyada organik olana, doğal olana, kaynağını doğadan alan, çevre ve insan dostu ürünlere doğru bir yöneliş var.

Bu konuda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez “Tıpkı çamaşırlar için geliştirilen BORON'da olduğu gibi bulaşıklar için geliştirilen ve hiçbir şekilde yüzey aktif malzemeler, ağartıcılar gibi kimyasalları içermeyen BORON ürünlerinin de rakiplerinden bu yönde pozitif ayrışacağını” söyledi.

Bakan Dönmez, temizlik, hijyen ve sağlık arasındaki dengenin kurulmasında borun önemli bir rol üstleneceğini belirterek, "BORON'u piyasadaki bütün temizlik ürünlerinden ayıran temel nokta burası. Ham maddesi boraks doğal mineralli bir içeriğe sahip. Doğal bor mineraline ilave olarak insan sağlığına ve çevreye zararlı olmayan ham maddeler kullanıldı. Ürünün içeriğinde, petrol türevi kimyasallar ve fosfat bileşikleri yok." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 17.12.2020 13:13:29
ETİKETLERboron  ümit besen