UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“ÖZ OĞLUM OLSA ANCAK BU KADAR SEVERİM”

90’lı yılların en sevilen sanatçılarından birisi olan Özbekistan asıllı şarkıcı Şahsenem’den ilginç annelik öyküsü!

“ÖZ OĞLUM OLSA ANCAK BU KADAR SEVERİM”

UçanKuş TV Lerzan’la Çok Mutlu programına konuk olan 90’lı yılların popüler şarkıcısı Şahsenem, hayatına dair ilginç açıklamalarda bulundu. Bir dönemin en popüler şarkıcılarından biri olan Şahsenem müziği bırakıp sahnelerden uzaklaşmasının nedeni olarak 2007 yılında dünya evine girdiği eşinin oğlu olarak gösterdi. Katıldığı programda 2007 yılında kendisinden 10 yaş küçük ressam Armin Han ile dünya evine giren ünlü şarkıcı Şahsenem, eşinin eski evliliğinden olan 7 yaşındaki oğluna bakmak için sahnelerden uzaklaştığını ifade etti. Eşinin kendisine evlilik teklifini oğlu ile birlikte yaptığını dile getiren Şahsenem, eşinin oğlunu kendi oğlundan farksız olduğunu ifade etti.

“EŞİMİN OĞLU BENİ ACEMİ BİR ANNEYKEN, GERÇEK BİR ANNE YAPTI”

Katıldığı Lerzan’la Çok Mutlu programında eşinin önceki evliliğinden olan oğlunu kendisinin yetiştirmek istediği için sahneleri bıraktığını dile getiren Şahsenem yaşadıklarını bu sözlerle dile getirdi. “ Ben aile olmayı çok seviyorum. Bu yüzden işimi gücümü bir kenara bıraktım ve oğlumu büyüteceğim dedim. O beni anne yaptı. Acemi bir anneyi gerçek bir anne yaptı. Ben anneliği eşimin oğlu ile öğrendim.

“EŞİMİN OĞLU KARDEŞ İSTEMEDİĞİ İÇİN ÇOCUK YAPMADIM”

Kendisinin neden çocuk yapmak istemediği sorusuna verdiği cevap ile şaşırtan Şahsenem şu ifadeleri kullandı. “ Oğluma sordum bir kardeş ister misin diye. O da bana yok hayır anne istemiyorum dedi. O benim öz oğlumdan öte bir çocuk. Kendim doğursam anca bu kadar severim. Ve Anıl ve eşim bana Allah’ın çok büyük bir lütfu.”

Eşinin eski evliliğinden olan çocuğunu öz oğlundan farksız olduğunu dile getiren Şahsenem, oğlunun artık kendisinin sahnelere çıkmasını istediğini ve Şahsenem’in artık sahnelere dönmeye hazırlandığını söyledi.

Son Güncelleme: 16.12.2020 19:48:03
ETİKETLERşahsenem  lerzan mutlu