UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

D-SMART,SEÇKİN KONUKLARI BİR ARAYA GETİREN ETKİNLİKTE YER ALACAK

Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart, bu sene 17-18 Aralık’ta dördüncüsü düzenlenecek Brand&Sport Summet’e katılacak.

D-SMART,SEÇKİN KONUKLARI BİR ARAYA GETİREN ETKİNLİKTE YER ALACAK

Markalar dünyasını ve spor sektörünü bir araya getiren Brand&Sport Summit’e D- Smart da katılıyor. 17-18 Aralık tarihinde ESA Arena’da gerçekleşecek olan organizasyonda, geniş spor içeriklerinden önümüzdeki dönem sosyal sorumluluk projelerine kadar tüm yatırımlar anlatılacak.

ESA Arena’da düzenlenecek organizasyon pandemi kurallarına uygun ve seyircisiz yapılacak. Ayrıca etkinlik Sports TV’den canlı yayınlanacak.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve eski futbolcu Emre Belözoğlu’nun da katılacağı etkinlikte, WTA Başkanı, Federasyon Başkanları, markalar ile spor ilişkisini temsil eden çok sayıda markanın CEO’su ve Pazarlama Grubu Başkanları, 2021’e ertelenen önemli uluslararası spor organizasyonları öncesinde deneyimlerini paylaşacak.

D-Smart Spor Müdürü Aykut Aydın’ın sunumunu yapacağı D-Smart oturumu 17 Aralık Perşembe saat 14.40-15.10 arasında gerçekleşecek. Oturum boyunca platformda yer alan spor kanallarının tanıtımı, kanallarda yayınlanan içeriklerin çeşitliliği ve D-Smart’ın gelecek planlamaları ile sosyal sorumluluk projelerinden bahsedilecek.

Son Güncelleme: 15.12.2020 19:36:57