UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YÜRÜYÜŞ YAPARKEN BULUP EVE GETİRDİLER! ANNE KIZ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Akıllara durgunluk veren olay İngiltere'de yaşandı. Son dakika haberine göre İngiltere'nin Deal kasabasında yürüyüşe çıkan anne ve kızı bir nesne bularak evlerine getirdi. Nesnenin fosil olduğunu düşünen anne ve kızı, buldukları şeyin İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bir el bombası olduğunu patladıktan sonra anladı. Mucize eseri hayatta kalan anne ve kızı yaşadıkları şoku anlattı. İşte son dakika haberinin detayları...

YÜRÜYÜŞ YAPARKEN BULUP EVE GETİRDİLER! ANNE KIZ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Jodie Crews ile 8 yaşındaki kızı dışarıda yürürken buldukları maddenin fosil olduklarını düşünerek evlerine getirdi. Buldukları şeyin el bombası olduğunu anladıklarında ise bomba çoktan infilak etmişti. 80 yıllık el bombasını bulup eve getiren 38 yaşındaki anne buldukları şeyin bir anda alev topuna dönüştüğünü gördüğünü ifade etti. Son dakika açıklamalarında bulunan talihsiz kadın yaşadığı panik ve korkuyu anlattı...

Bir anne ve kızı, İngiltere'nin Kent şehrinde yer alan Deal kasabasında sahilde gezinti yaparken buldukları nesnenin fosil olduğunu düşünerek evlerine getirdi fakat mutfak lavabosunda patlamasının ardından hayatta kaldıkları için şanslı olan bu anne ve kız, buldukları şeyin İkinci Dünya Savaşı'ndan kalan 80 yıllık bir el bombası olduğunu daha sonra öğrendi.

"FOSİL OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜK"

38 yaşındaki Jodie Crews, sekiz yaşındaki kızı ile buldukları el bombasının başlangıçta bir fosil veya eski kemik olduğunu düşündü.

Fosil ve arkeoloji sitelerine birçok fotoğraf gönderdiğini ve birçok yanıt aldığını söyleyen Crews, kimsenin bir el bombası olabileceğini söylemediğini dile getirdi.

Daha sonra Crews ve kızı, evlerinin yemek odasında aniden alev topuna dönüşen el bombası nedeniyle hayatlarının şokunu yaşadı.

"ALEV TOPUNA DÖNÜŞTÜ"

Buldukları şeyin bir anda alev topuna dönüştüğünü söyleyen Crews, kızının çığlık atarak arka kapıya koştuğunu ve kendisinin de el bombasını alarak bir kol boyu uzaklıkta olan mutfak lavabosuna attığını belirtti. Daha sonra bir havluyu ıslatarak üzerine attığını ve dışarıya fırlattığını söyleyen kadın, adrenalin sayesinde kontrolü ele alabildiğini söyledi.

Bu sırada komşular, yardımlarına koştu ve itfaiyeyi aradılar.

2. Dünya Savaşı'ndan kalan el bombası, lavaboda yansa da plastik pencere pervazının bir kısmını eritirken lavaboya da zarar verdi ve evin dumanla dolmasına neden oldu.

Son Güncelleme: 14.12.2020 11:30:20
ETİKETLERanne  çocuk  ev  ölüm