UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUYA HIRSIZ ŞOKU!

45 yıllık oyuncu Filiz Taçbaş, İzmir-Aliağa’da 1.5 dönümlük tarla alıp çiftçiliğe başlamıştı. Tarlasına yaptırdığı evi, taş fırını ve ekipmanı geçen hafta sosyal medya hesabında paylaşmıştı.

ÜNLÜ OYUNCUYA HIRSIZ ŞOKU!

Hürriyet'in haberine göre; oyuncunun evine hırsız girdi. Bazı eşyaları ve aküleri çalındı. Apar topar İzmir’e giden Filiz Taçbaş makinelerini eve taşıyıp kilitleri değiştirdi.

Tarlasına ahşap baraka, taş fırın ve sulama için kuyu açtıran Filiz Taçbaş’ın yalın ayak çalışırken çekilen görüntüleri sosyal medyada ilgi görmüştü.

Oyuncu Filiz Taçbaş çiftçi oldu. İzmir’in Aliağa ilçesinden 1.5 dönümlük tarla satın alan Taçbaş, Aliağa Tarım Orman Ve Köy İşleri Müdürlüğü’nden de Çiftçilik Belgesi de almıştı.

Tarımcılığa başlayan oyuncu, tarlasında zeytin, limon ve çeşitli meyveler yetiştiriyor. Şu sıralar rol aldığı 'Çukur' dizisi sebebiyle İstanbul-İzmir arası mekik dokuyan Filiz Taçbaş, konuyla ilgili de konuşmuştu.

Oyuncu, “Bu benim hayalimdi, gerçekleştirdim. Şimdilik küçük tarımcılık yapıyorum. Aileme yetecek kadar mahsul yetiştiriyorum. Tarladan çıkan değişik ot türlerini toplayarak yemeğimizi ve salatamızı yapmak benim için büyük zevk oluyor" demişti.

Son Güncelleme: 13.12.2020 14:14:26
ETİKETLERFİLİZ TAÇBAŞ