UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YANINA GİDİNCE DÜNYASI BAŞINA YIKILDI!

ABD'de arkadaşlarıyla ava çıkan bir baba, yanına oğlunu da aldı. Karanlıkta kendisine doğru yaklaşan harekete ateş eden baba, yanına gidince vurduğunun oğlu olduğunu fark etti. Talihsiz evlat yaşamını yitirirken, babanın cinayetten yargılanmayacağı belirtildi.

 YANINA GİDİNCE DÜNYASI BAŞINA YIKILDI!

63 yaşındaki Bradley Smith, 28 yaşındaki oğlu Andrew ve avcı arkadaşları ile geyik avına çıktı. Avcılar alaca karanlıkta geyik aramak için birbirlerinden uzaklaştı. Baba, kendisine doğru gelen bir hareketi geyik sanıp ateş etti. Vurulanın geyik olduğunu sanıp başına gidince karşısında oğlunu gördü.

CİNAYETTEN YARGILANMAYACAK

Olay sonrası hakkında soruşturma açılan baba, cinayetten yargılanmayacak. Bradley'in yanlışlıkla oğlunu vurmasını büyük bir trajedi olarak yorumlayan polis amiri Tracy Whited, yasalara göre alaca karanlıkta ava çıkan avcıların insan olduklarının anlaşılması için turuncu renkte elbise giymeleri gerektiğini, ama olay anında Andrew'in turuncu elbise giymediği için babasının kendisini yanlışlıkla vurduğunu söyledi.Polis, baba Bradley'in ve diğer arkadaşlarının 20 yıllık avcılık tecrübeleri olduğunu ve her hafta geyik avına çıktıklarını söyledi.

Son Güncelleme: 11.12.2020 20:14:36
ETİKETLERabd  baba  o9ğul  cinayet