UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET AKALIN: "ALİŞAN İLE BİRLİKTE CORONA AŞISI İÇİN GÖNÜLLÜYÜZ"

Demet Akalın eşi Okan Kurt’la birlikte Yenibosna’da bulunan bir mobilya mağazasının açılışına katıldı. Akalın, açılışın ardından basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.

DEMET AKALIN: "ALİŞAN İLE BİRLİKTE CORONA AŞISI İÇİN GÖNÜLLÜYÜZ"

Demet Akalın eşi Okan Kurt ile birlikte Yenibosna'da bir mobilya mağazası açılışına katıldı.  Akalın, eşi Okan Kurt'un Survivor'a katılacağı yönünde çıkan haberlere de açıklık getirdi. Demet Akalın, "Okan Kurt'un Survivor'a gitmesini çok istediğini fakat Hira'nın engeline takıldığını belirtti. Akalın, Hira'nın babasına, eğer gidersen ömür boyu seninle konuşmam demesi üzerine Survivor defterinin kapandığını açıkladı.

 Kendisinin hiç Survivor'a katılmayı düşünmediğini hatta aklının ucundan bile geçmediğini belirten Akalın, “Benim evde kızlar var düğmeye basıyorum salona kahvem geliyor diyerek rahatlığına değindi”

 

"GÖNÜLLÜYÜZ"


Demet Akalın, coronavirüs aşısı hakkında Alişan ile birlikte gönüllü olduklarını Sağlık Bakanlığı’na isimlerini yazdırdıklarını belirtti. Şarkı aldığı Sıla hakkında ise, "Sıla çok enteresan bir kadın kıskançlığı kini olmayan bir kadın bu kadar güzel şarkı yapsam ben bana vermezdim Sıla’ya ekstra hassasiyetim var onu çok seviyorum" dedi.

Pandemi sonrası yurt dışı olarak Amerika'yı düşünmediğini Amerika aşığı olmadığını tatil yaparsada yurt içinde bir yere gideceğini belirtti.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

  

Son Güncelleme: 11.12.2020 00:49:38
ETİKETLERdemetakalin