UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“KİĞILI” ÖDÜLLERE DOYMUYOR!

Erkek giyimin öncü markalarından Kiğılı, Türkiye Altın Marka Ödül Töreni’ne damga vurdu ve 3 ödül birden aldı.

“KİĞILI” ÖDÜLLERE  DOYMUYOR!

Türkiye Altın Marka Ödül Töreni’ne damga vuran Kiğılı, Şenol İpek ve Berat Aşıcıoğlu’nun sunduğu gecede “Yılın Giyim Markası”, “Yılın Reklam Filmi” ve “Yılın CEO’su” ödüllerini kucakladı.

7 Aralık Pazartesi günü canlı yayınlanan ödül töreninden önce “Pandemi Sürecinde Markalaşma, Gıda ve Dijital Dünya” panelinde konuşmacı olarak yer alan Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem; “Öncelikle sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ederiz. Sadece ülkemizde değil tüm dünyada sağlık çalışanları büyük bir fedakarlık ve özveriyle çalışıyor. Kiğılı olarak her zaman “Önce insan” dedik ve bu süreçte insan sağlığının ne kadar önemli olduğunu bir kere daha görmüş olduk. Bu süreçte Kiğılı Market’i kurarak çalışanlarımızın gıda ve temizlik ihtiyaçlarını en hızlı şekilde karşıladık, her zaman yanlarında olduk. Kiğılı, ülkesi ve ülke ekonomisi için duyarlılık gösteren, toplumsal çalışmalara imza atan sosyal bir marka olma vizyonuyla yoluna devam ediyor.  Corona mücadelesinde de aynı duyarlılığı göstermeye ve elimizi taşın altına koymaya devam ediyoruz.” ifadesinde bulundu.

Yılın Markası Ödülü’nü alan Kiğılı Yönetim Kurulu üyesi Sena Suerdem; “Tüketicinin güveni  ve dedem Abdullah Kiğılı’nın babasının 1938 yılında kurmuş olduğu Kiğılı’yı, Türkiye’nin Erkek Giyim Markası haline getirdiği için onun adına alıyorum, herkese teşekkür ederim” dedi.


Son Güncelleme: 9.12.2020 17:24:33
ETİKETLERkigili  Hilal Suerdem