UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TACİZCİDEN “PES” DEDİRTEN SAVUNMA!

Bursa'da, çarpıyormuş gibi davranıp, kadınları taciz ettiği öne sürülen Ali Y. (48), bir genç kızın erkek arkadaşı tarafından sokak ortasında darp edildi. Baygınlık geçiren Ali Y., kendine geldiğinde, "Kendimde değildim, yanlış bir şey mi yaptım? Ablam kardeşlerim hepinizden özür dilerim" dedi. Ali Y. gözaltına alınırken, olayı cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen C.Ö., "Uzun süre takip ettim, 10'dan fazla kadını taciz etti" dedi.

 TACİZCİDEN “PES”  DEDİRTEN SAVUNMA!

Olay, saat 15.00 sıralarında, Osmangazi ilçesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde meydana geldi. Kent meydanından, Demokrasi Meydanı'na yürüyen Ali Y., iddiaya göre yol boyunca önüne gelen çok sayıda kadını, çarpıyormuş gibi yaparak taciz etti. Uzun süre yürüyen Ali Y.'nin kadınları taciz ettiğini fark eden C.Ö. isimli genç kız, o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Bir süre sonra Ali Y., bir kadına erkek arkadaşının yanında dokunmaya alıştı. Durumu fark eden kadının erkek arkadaşı Ali Y.'yi darbetti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Güven Timleri Büro Amirliği ile Çarşı Polis Merkez Amirliği ekipleri sevk edildi. Uzun süre yerde baygın yatan Ali Y., başından aşağı su dökülerek kendine getirildi. Kendine geldikten sonra, "Kafam yerinde değildi, birine bir hata mı yaptım? Hepinizden çok özür dilerim" dedi. C.Ö., Ali Y.'ye tepki gösterdi. Ekipler şikayet üzerine Ali Y.'yi gözaltına aldı.


 HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 8.12.2020 17:40:05
ETİKETLERBURSA  TAZCİZ  DARP  SAVUNMA