UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEVGİLİSİ TARAFINDAN ALDATILAN KADIN, AZMİYLE ŞAŞIRTTI

ABD'de Samantha Rawley erkek arkadaşının kendisini aldattığını öğrendikten sonra verdiği kilolarla ne kadar azimli olduğunu kanıtladı. Kilo sonrası bir de estetik yaptırmak için ameliyat masasına yatan Rawley, 92 kilo vererek kendine olan güvenini tekrar kazandı.

SEVGİLİSİ TARAFINDAN ALDATILAN KADIN, AZMİYLE ŞAŞIRTTI

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 30 yaşındaki Samantha Rawley, çocukken okulda zorbalığa uğradığı için her zaman kilosu nedeniyle istismar edildi.

 Ancak 2018'de erkek arkadaşı onu aldattığında ve çift hala birlikteyken sosyal medyada başka bir kadının fotoğraflarını paylaştığında güveni tekrar dibe vurdu. Daha da kötüsü, eski sevgilisi Samantha'yı ailesinden ve arkadaşlarından bir sır olarak sakladı. Ancak eski sevgilinin davranışları onu incitirken, aynı zamanda intikam motivasyonu da verdi.

 ALDATILDIĞINI SOSYAL MEDYADAN ÖĞRENDİ

 Mide küçültme ameliyatı olan 164 kilodan 72 kiloya düşen genç kadın sarkan göbek ve kolları için de ekstra ameliyat geçirdi. Ameliyat sonunda sıkı bir diyete giren ve artık daha sağlıklı beslenen Rawley, şöyle konuştu: 'Belki de tüm bunlar yaşanmadan önce kilo vermeliydim ancak aldatılmak motivasyonum oldu diyebilirim. Bugüne kadar o kişinin hayatında bir sır gibi olduğumu öğrendiğimde kabusu yaşadım. Ne ailesi ne de arkadaşlarının benden haberi yoktu. Aldatıldığımı da sosyal medyadan öğrendim. Zordu çünkü onu her zaman mutlu etmeye çalıştığımı ve asla kendim için yaşamadığımı hissettim.

Son Güncelleme: 7.12.2020 19:19:46
ETİKETLERaldatılan kadın