UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE, DENİZLİSPOR DEPLASMANINDA

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, Denizlispor deplasmanına çıktı. Zirvedeki rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'ın 3 puan kazandığı haftada sarı lacivertliler, galibiyet için sahaya çıkarken, 10 kişi kaldığı karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. İşte detaylar...

 FENERBAHÇE, DENİZLİSPOR DEPLASMANINDA

Süper Lig'de 11. hafta maçında Denizlispor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Beşiktaş derbisini kaybeden ve zirveden uzaklaşan Fenerbahçe deplasmanda Denizlispor'u yenerek hem moral bulmak hem de yeniden çıkışa geçmek istiyor. Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Samatta, Perotti, Ademi ve Lemos ile sarı kart cezalısı Luiz Gustavo, müsabakada forma giyemeyecek.

 Denizlispor - Fenerbahçe maçı 11'leri

 Denizlispor : Pantilimon, Özer, Oğuz, Mustafa, Bergdich, Bakalorz, Murawski, Sagal, Aissati, Sacko, Rodallega

 Fenerbahçe: Altay, Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Tisserand, Caner Erkin, Ozan Tufan, Jose Sosa, Ferdi Kadıoğlu, Pelkas, Mert Hakan Yandaş, Cisse

 SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

 Denizlispor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Denizli Atatürk Stadı’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma, saat 19.00’da başlayacak. Müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak.

 9. dakikada Ferdi Kadıoğlu içeri çevirdi Papis Cisse topu ağlara gönderdi. Fenerbahçe 1-0 öne geçti.

 41. dakikada Caner Erkin'in kullandığı köşe vuruşunda, Gökhan Gönül ön direkte kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi! Durum 2-0 oldu.


Fenerbahçe 10 kişi kaldı!

 

55. dakikada dakikada top ceza sahası içinde Serdar Aziz'in eline çarptı. Ali Palabıyık, VAR monitöründe pozisyonu izledikten sonra Denizlispor lehine penaltı kararı verdi.

 

55. dakikada ayrıca Serdar Aziz önce itirazdan ardından elle oynamana nedeniyle ikinci sarıyı gördü ve kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

80. dakikada ceza sahası içine yapılan ortada Mesanovic kafa vuruşunu yaptı ve top direkten dışarıya çıktı. Denizlispor bir kez daha gole çok yaklaştı.

 

88. dakikada Altay topu elinden kaçırdı. Sonrasında rakibe müdahalesinde Ali Palabıyık penaltı noktasını gösterdi. Sonrasında VAR'a giden Palabıyık penaltıyı iptal etti.


Maç sona erdi…

 

 

 

 

Son Güncelleme: 6.12.2020 21:06:18
ETİKETLERfenerbahce denizli