UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

O İLDEN ENDİŞE VEREN GÖRÜNTÜLER!

Antalya'da koronavirüs vaka sayısı yüzde 100 artış gösterdi, yoğun bakım doluluk oranı ise yüzde 71'e ulaştı. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımlardan sorumlu Doç. Dr. Nilgün Kavrut Öztürk, "Aile içi bulaşlar çok fazla gözüküyor" dedi. Bazı vatandaşlar da evlerin önündeki ayakkabı kalabalığını görünce durumu polise bildiriyor.

 O İLDEN ENDİŞE VEREN GÖRÜNTÜLER!

Türkiye'de artan koronavirüs vakaları bazı illerimizde zirveye ulaşmış durumda. Bu illerimizden biri olan Antalya'da vaka sayıları yüzde yüz artarken Hayat Eve Sığar haritası neredeyse tamamen kırmızıya boyandı.

VATANDAŞLAR AYAKKABI KALABALIĞINI POLİSE BİLDİRİYOR

Geçtiğimiz haftalarda hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesiyle Antalyalılar koronavirüs tedbirlerini hiçe saydı. Sahilleri ve parkları dolduran Antalya halkı tedbirleri göz ardı ederken, bazı vatandaşlar da evlerin önündeki ayakkabı kalabalığını görünce durumu polis ekiplerine bildirdi.

BAKAN KOCA VAKA SAYISINDAKİ ARTIŞA DİKKAT ÇEKTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Antalya'daki vaka sayısının yüzde 100 oranında arttığını, yoğun bakım doluluk oranının ise yüzde 71 olduğunu ve yüksek riskin devam ettiğini duyurdu.

 

Son Güncelleme: 4.12.2020 19:01:00
ETİKETLERANTALYA  CORONAVİRÜS