UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUĞBA ALTINTOP’TAN ŞOK İTİRAFLAR!

Rafet El Roman’ın eski eşi oyuncu Tuğba Altıntop, Lerzan’la Çok Mutlu’ programında bomba itiraflarda bulundu! Yıllar önce Rafet El Roman’dan şiddet gördüğüne dair çıkan iddiaların perde arkasını canlı yayında anlattı! Eski sevgilisinden gördüğü şiddeti ve ünlü şarkıcı Rafet El Roman hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu!

TUĞBA ALTINTOP’TAN  ŞOK İTİRAFLAR!

1996 yılında ‘Miss Turkey’ güzellik yarışmasında dereceye girdikten sonra modellik ve oyunculuk yapmaya başlayan Tuğba Altıntop yıllar sonra bomba itiraflarda bulundu. Ayrıldığı eski erkek arkadaşının onu aldattığını öğrenince ayrılmak isteyen Tuğba Altıntop maruz kaldığı şiddeti ilk kez Lerzan’la Çok Mutlu Programı’nda anlattı. Eski sevgilisi için “Ayrılmak istiyorum diye beni önce cam masanın üstüne fırlattı sonra boğazımı sıktı son nefesimi verirken bıraktı boğazımı” dedi.

TUĞBA ALTINTOP’TAN SENELER SONRA RAFET EL ROMAN İTİRAFI

Tuğba Altıntop eski eşi Rafet El Roman ile ilgili herkesi şoke eden bir anısından bahsetti.  Evli oldukları dönemde Rafet El Roman’a sürpriz yapmak isterken nasıl aldatıldığını öğrendiği canlı yayında Lerzan Mutlu’ya şu sözlerle anlattı.

“Bursa'da turne için kaldığı otele sürpriz yapmaya gittim. Rafet otele sevgilisi ile girdi” dedi.

Lerzan Mutlu’nun elinde sihirli bir değnek olsa geçmişe gitsen yine Rafet’le mi evlenirdin sorusuna “Kesinlikle Rafet’le evlenirdim” cevabını verdi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Son Güncelleme: 4.12.2020 01:17:21