UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİLİNÇSİZ EĞLENCEYE CEZA YAĞDI!.. KISKIVRAK YAKALANDILAR

Konya'da polis, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken barın, sokağa çıkma kısıtlaması saatleri içerisinde açık olduğu ihbarı üzerine işletmeye baskın yaptı. Baskın sırasında polisten saklanmak isteyen barda çalışan kadınlar ve bazı müşteriler, üst üste konularak gizli bölme haline getirilen koltuklar arasına saklandı. Toplamda 57 kişiye 3 bin 150´şer TL'den toplam 179 bin 550 TL idari para cezası uygulandı.

BİLİNÇSİZ EĞLENCEYE CEZA YAĞDI!.. KISKIVRAK YAKALANDILAR

Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün gece Horozluhan Mahallesi Ayazlar Sokağı'ndaki bir eğlence mekanının, Kovid-19 tedbirlerine uyulmayarak faaliyetine devam ettiği ihbarını aldı.

 Harekete geçen ekipler, eğlence mekanına yaptıkları baskında, sokağa çıkma kısıtlaması başlamadan önce içeriye alındıkları belirlenen 50 kişiye sosyal mesafe kuralını ihlalden cezai işlem uyguladı.

 Polis, ayrıca, kontrolleri sırasında basit yaralama suçundan aranan bir kişiyi de burada ruhsatsız tabancasıyla gözaltına aldı.

 POLİSİ GÖRÜNCE SAKLANMAYA ÇALIŞTILAR

 Öte yandan polisi gören ve ceza yemekten kurtulmaya çalışan bazı kişiler, saklandıkları gizli bölmeler ve masaların altından çıkarılırken bir kadın ise çatıda yakalandı.

 İş yeri sahibi Sefa K'nin ise "bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranmak" suçundan adli işlem yapılmak üzere emniyete götürüldüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 3.12.2020 22:04:33
ETİKETLERCORONA TEDBİRLERİ