UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BÜLENT ERSOY'DAN VASİYET AÇIKLAMASI

Diva Bülent Ersoy, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nden gelen açıklamanın ardından vasiyetini değiştirdiğini UçanKuş TV'ye açıkladı.

BÜLENT ERSOY'DAN VASİYET AÇIKLAMASI

Nişantaşı’nda bir kürk mağazasından alışveriş yaparak tepkilere neden olan Bülent Ersoy, “Türkan Saylan Hanım’ın vakfına bağışlayacağım” demişti. Gelişmenin ardından Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yaptığı açıklamada, “Bu bağışın kabul edilmesi söz konusu değildir” ifadeleri yer aldı. Derneğin bu açıklamasının ardından Ersoy’un tüm vasiyetlerinden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamış olduğu tüm mal varlığı iptal ettiğini duyurdu.

         

Bülent Ersoy’dan ilk açıklama

UçanKuş TV istihbarat şefi Sercan Kazancı'ya açıklamada bulunan Bülent Ersoy, Türkan Saylan'ın kurduğu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından bugün yapılan duyurunun ardından avukatlarına vasiyetinin değiştirmesi yönünde talimat verdi.

İlk vasiyetinin 3.maddesinde ve son vasiyetinde yer alan taşınabilir veya taşınamaz olan mal varlığının belli bir bölümünü bu derneğe bağışladığını ve son vasiyetinde ise Türkan Saylan'ın kurduğu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne kürkleri ve belli başlı taşınabilir veya taşınamaz mal varlıklarını bağışladığını fakat bu bağışın dernek tarafından kabul edilmeyince vasiyetinin değiştirilmesi için avukatlarına talimatta bulundu. Türkiye’nin fikir özgürlüklerine açık bir ülke olduğunu belirten Ersoy sözlerine şu şekilde devam etti: “ Herkesin fikrine saygı duyuyorum ve herkesin fikrine saygı duyulması gerektiğine inanıyorum o yüzden de avukatlarım aracılığıyla vasiyetimden derneğe vasiyet etmiş olduğum mal varlığımı tüm vasiyetlerimden çıkartıyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 30.11.2020 18:49:59
ETİKETLERbülent ersoy