UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KADİR ŞEKER'İN KURTARDIĞI AYŞE DIRLA TUTUKLANDI

Türkiye'nin aylarca konuştuğu Kadir Şeker olayının baş rolü Ayşe Dırla, 900 gram eroinle birlikte bir araçta yakalandı. Dırla ve kendisinden 9 yaş küçük sevgilisi tutuklandı. Kadir Şeker, Ayşe Dırla'yı sevgilisi Özgür Duran'ın şiddetinden kurtarmış, Ayşe Dırla ise Kadir Şeker'den şikayetçi olmuştu.

KADİR ŞEKER'İN KURTARDIĞI AYŞE DIRLA TUTUKLANDI

Konya Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri şüphelendikleri bir araca dün akşam operasyon düzenledi. Gelen son dakika bilgisine göre, operasyonda yaklaşık 900 gram eroin ele geçirildi. Araçta bulunan Ayşe Dırla (35) ve Murat Hanlı (26) gözaltına alındı. Zanlılar emniyete götürülerek sorguya alındı. Ayşe Dırla, Kadir Şeker’in bir parkta darp edilmekten kurtarmaya çalıştığı kadın. Murat Hanlı, polise Ayşe Dırla’nın ‘imam nikahlı eşi’ olduğunu söyledi.

Şeker, olay sırasında Dırla’ya şiddet uygulayan Özgür Duran’a müdahale etmiş, Duran çıkan arbedede kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Kadir Şeker ‘kasten adam öldürme’ suçundan 15 yıl hapse çarptırılmış, mahkeme, cezayı 12,5 yıla indirmişti. Kadir Şeker ifadesinde ‘Kadının ağlama seslerine dayanamadım’ diyerek müdahale etmek zorunda kaldığını anlatırken, Ayşe Dırla olaya müdahale etmeye çalışan Kadir Şeker’e ‘Ablacım o benim eşim, sen git’ diyerek uyardığını iddia etmişti.

 TUTUKLANDILAR  


Konya'nın Karatay ilçesinde araçta 900 gram eroinle yakalanan Ayşe Dırla ile Murat Hanlı yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.

Ayşe Dırla ile Murat Hanlı yapılan sorgulamanın ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

KADİR ŞEKER'İN BABASI: OĞLUMUN MASUM OLDUĞU BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI

 

Kadir Şeker'in babası Cengiz Şeker, oğlunun kurtarmaya çalıştığı Ayşe Dırla'nın araçta 900 gram eroinle yakalanmasını değerlendirdi. Cengiz Şeker, oğlunun oradaki kadını annesi ve ablasının yerine koyarak yardıma koştuğunu belirterek, 'Kadir, aynı durumda annesi olabileceğini düşünerek, o kadını ablası olarak görüp yardımına koştu. Kadir şu an bir bedel ödüyor. Bu bedelin boşa gittiğini düşünmüyorum. Çünkü oradaki mağdur olan bir kadındı. O kadının yakalandığı suçla ilgili de adli mercilerimiz gerekli işlemi yapacaktır. Oğlumun masum olduğu bir kez daha ortaya çıktı' diye konuştu.

Son Güncelleme: 30.11.2020 17:14:57
ETİKETLERkadir şeker ayşe dırla