UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RİSKLİ İLLER ARASINDA GÖSTERİLEN BURSA’DA KORKUNÇ MANZARA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vaka artışında dikkat çektiği Bursa'da hayatını kaybedenlerin sayısı da ciddi şekilde arttı. Ekipler mezarlıklarda yüzlerce yeni yer açarken, bu çalışmalar havadan görüntülendi.

RİSKLİ İLLER ARASINDA GÖSTERİLEN BURSA’DA KORKUNÇ MANZARA

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentteki Coronavirüs kaynaklı ölümleri günlük olarak raporlarken, 19-27 Ağustos tarihleri arasında günde 44 olan ölüm oranı ciddi bir artış gösterdi ve 9-27 Kasım tarihleri arasında günde ortalama 105 ölüme çıktı. Ölüm oranında yaşanan hızlı artış nedeniyle belediye ekipleri yeni mezar yerleri açmak için çalışmalara başladı. Ekiplerin Hamitler Kent Mezarlığı'nda yaptığı çalışmalar drone ile havadan görüntülendi.

"PERDELERİ AÇMAYA KORKAR OLDUM"

Evinin penceresinden mezarlık görülen Gülseren Deliktaş, "Perdeyi açmaya korkar oldum. Bütün insanların bu manzarayı görüp, ibret almasını isterim. Neden insanlar hala kendi önlemlerini almıyor? Tedbirlere uymayanlar özellikle sağlık çalışanlarının vebalini nasıl üstlenebiliyorlar? Mezarlıktaki bu manzarayı görenlerin, biraz olsun korkup evlerinde durmalarını ve daha tedbirli olmalarını umuyorum" dedi.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 28.11.2020 16:47:26
ETİKETLERbursa  mezar  corona