UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HASTANEYE KALDIRILAN YILMAZ VURAL'IN AİLESİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Teknik direktör Yılmaz Vural yeniden coronavirüse yakalandı ve yoğun bakıma alınmasının ardından entübe edildi. Deneyimli teknik adam Haziran ayında da covid-19'a yakalanmış ve tedavisinin ardından testleri negatife dönmüştü. Yılmaz Vural'ın ailesinden açıklama geldi.

HASTANEYE KALDIRILAN YILMAZ VURAL'IN AİLESİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Türk futbolunun sevilen teknik direktörü Yılmaz Vural, yeniden coronavirüse yakalandı ve bugün hastaneye kaldırıldı.

Özel bir hastanede yoğun bakıma alınan deneyimli çalıştırıcı, coronavirüs tedavisi prosedürleri kapsamında entübe edildi.

67 yaşındaki tecrübeli teknik adam, daha önce Haziran ayında coronavirüse yakalanmış ve devamındaki tedavi sürecinin ardından testleri negatife dönmesiyle sağlığına kavuşmuştu.

 

AİLESİNDEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI GELDİ


Yılmaz Vural'ın ailesi, sosyal medyadan deneyimli teknik adamın durumuyla ilgili bir açıklama yaptı.

"Babamız COVID-19 tanısı aldığı 19 Kasım tarihinden itibaren tedavi altındadır. Bugün, oksijen ihtiyacının artması üzerine yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlı olarak takibi devam etmektedir. Durumu ciddiyetini korumaktadır."


HASTANEDEN DE AÇIKLAMA GELDİ

Teknik Direktör Yılmaz Vural'ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden yapılan açıklamada, "Hastanın oksijen ihtiyacının artması üzerine, bugün öğle saatlerinde yoğun bakım ünitesine alınarak ventilatör altında takibi devam etmektedir. Hastanın durumu ciddiyetini korumaktadır" denildi.

 

 

Son Güncelleme: 27.11.2020 18:02:17
ETİKETLERYİLMAZVURAL