UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KIRMIZI ODA'DA ÜZEN AYRILIK!

Kırmızı Oda dizisinde gerçek hayatlardan alınan hikayeler izleyicilerle buluşuyor. Oyuncuların başarılı performansları ile birlikte hafızalara kazınan bu isimlerden birisi daha diziye veda etmeye hazırlanıyor.

KIRMIZI ODA'DA ÜZEN AYRILIK!

TV8'in reyting rekorları kıran dizisi 'Kırmızı Oda', cuma günü 13. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Diziye ise hayat hikayesiyle herkesi derinden etkileyen Alya'nın imajındaki büyük değişiklik damga vuracak.

Dizide hikayesiyle herkesi derinden etkileyen Alya (Melisa Sözen) bu hafta son kez izleyici karşısına çıkacak..

Melisa Sözen’in başarılı bir oyunculuk sergilediği Alya karakteri, artık diziden ayrılmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta Binnur Kaya’nın oynadığı Doktor Hanım onu evinde ziyaret etmiş ve her yana yayılan kasvetli köşkteki hayatını görmüştü.

Alya’nın hayatın içine katılması için onu yüreklendiren Doktor Hanım’ın tavsiyeleri sonrasında Alya’nın kendisine kıyafetler almak için bir mağazaya girdiği ve sonrasında da saçlarını kestirmek için bir kuaföre gittiği görülmüştü.

Bu arada Melisa Sözen ile birlikte küçüklüğünü oynayan Nazlı Irmak Tanrıverdi ile annesi Süreyya’yı oynayan Cemre Melis Çınar da diziye veda edecek. 

Son Güncelleme: 27.11.2020 09:08:20
ETİKETLERkırmızı oda