UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAMERA ÖNÜNDE SOYUNARAK PARA KAZANIYORDU!

Hayatını para karşılığında kamera önünde soyunarak geçindiren kadın, kocası tarafından başına içki şişesiyle vurularak öldürüldü. Eşinin popüleritesinden rahatsız olan adam, karısının kadınlarla ilişki yaşadığını ileri sürerek cinayeti itiraf etti.

 KAMERA ÖNÜNDE  SOYUNARAK PARA KAZANIYORDU!

13 Ocak 2018'de, 42 yaşındaki Kathleen Dawn 'Kat' West, eşiyle birlikte Calera'da yaşadığı evinin dışında, sabah 5 civarında çıplak halde bulundu.

Yoldan geçen bir sürücü tarafından kısmen çıplak halde bulunan kadının kocası Jeffrey West, cinayetle suçlanarak tutuklandı.

Yapılan otopsi sonrasında kadının kafasına içki şişesi vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Karısını vahşice öldürmekle suçlanan Jeffrey West'in cinayet davası geçtiğimiz Salı günü başladı.

Savcılar, Shelby İlçe Mahkemesi'nde görülen davanın açılış konuşmalarında, Jeffrey ile karısının, cinayetten önce birkaç kez tartıştıklarını anlattı.

Jeffrey West'in avukatı John Charles Robbins ise, Kat'in sarhoş olduğunu ve öldüğü gece düşüp kafasını çarptığını savundu.

Kat, "Kitty Kat West" adıyla tanındığı ve kendi müstehcen fotoğraflarını yayınladığı abonelik sistemiyle çalışan bir web sitesinde çalışıyordu.

Kat, Twitter ve Instagram hesapları üzerinden de cesur fotoğraflarını paylaşıyor ve takipçilerini ücretli yetişkin içerikli web sitesine yönlendiriyordu. Kat'in kocasının avukatı Robbins, kadının otopsi raporuna dayanarak Kat'in ölüm nedeninin künt travma olduğunu savundu.

Ayrıca Kat'in ölüm anında kandaki alkol oranının en az 0,23; yani yasal sınırın üç katı olduğunu ileri sürdü. West'in avukatı John Charles Robbins, "Çok eminiz ki, davadaki tüm delilleri duyduğunuzda ortada cinayet olmadığı sonucuna varacaksınız" dedi ve ekledi: "Cinayet yok. Jeff suçlu değil."

Avukat Robbins, o akşam Jeffrey'nin karısının web sitesine yüklemesi için fotoğraflarını çektiğini ve aralarında kavga veya tartışma yaşanmadığını ileri sürdü. Robbins, "Evet, Kat'in bir web sitesi vardı. Çıplak pozlar verdi. Jeff de, karısının ne yaptığının tamamen farkındaydı ve ona yardım etti" diye ekledi.

Savcı Daniel McBrayer ise, Jeff'in karısını öldürdüğünü ve cam içki şişesiyle kafasına vurduğunu iddia etti. Salı günü, dokuz kadın, üç erkek ve bir yedek üyeden oluşan jüri, davanın ilk günü verilen ifadeleri dinledi.

Kat'in cansız bedenini gördüğünü bildirmek için 911'i arayan genç bir kadın, görevliye kurbanın evinde, pencerenin önünde defalarca ileri geri dolaşan bir adam gördüğünü söyledi.

McBrayer açılış konuşmalarında, kanıtların Jeff ve Kat West'in ölümünden önce pek çok kez tartıştıklarını gösterdiğini söyledi.

Savcılık, davadaki kanıtların West'in karısına kaç kez vurduğunu göstereceğini ve cinayette kullanıldığına inanılan likör şişesinde parmak izlerinin bulunduğunu söyledi. Söz konusu şişede Kat'in kanı da bulundu.

Adam, karısının günde dört beş kez ilişkiye girmek istediğini, bu nedenle artık kendini yeterli görmemeye başladığını söyledi. Eşinin başka kadınlara ilgi duymaya başladığını ileri süren adam aralarında çıkan tartışma sonrası karısını, kafasına alkol şişesiyle vurarak öldürdüğünü itiraf etti.

47 yaşındaki adam, cinayet silahı sayılan içki şişesi parmak izlerinin bulunmasının ardından kayın validesinin onu savunmasına ve lehine ifade vermesine rağmen, karısının ölümünden suçlu bulundu.

William Jeffrey West, Kat'in ailesinin de masum olduğunu inandıklarını söylemesine rağmen jüri tarafından suçlu bulundu ve 2 ila 20 yıl hapse mahkum olması bekleniyor.

.

 

Son Güncelleme: 24.11.2020 17:51:02
ETİKETLERCİNAYET  KAMERA