UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAKAN ALTUN – GONCA VUSLATERİ AŞKINI UÇANKUŞ TV ORTAYA ÇIKARDI!

Yılın aşk bombası Bodrum’da patladı. Haftalardır gizli saklı yaşanan Hakan Altun – Gonca Vuslateri aşkını UçanKuş TV ortaya çıkardı!

HAKAN ALTUN – GONCA VUSLATERİ AŞKINI UÇANKUŞ TV ORTAYA ÇIKARDI!

Hakan Altun, yıllar yılı telefonun ucunda bekledi. Dillere marş olan sayısız şarkı yazdı, söyledi. Nice aşk şarkısı yazdı ama yazdığı şarkılardaki aşkı hiç bulamadı. Çok eskilerde Ebru Gündeş’le yaşadığı fırtınalı beraberlik, sonrasında Seray Sever sevdası vardı ama sonrasında hayallerindeki, şarkılarındaki aşkı hiç bulamadı.

“Böyle gelmiş böyle gidecek” derken, bomba Bodrum’da patladı. Hakan Altun hayalindeki aşkı sonunda buldu ve önce sosyal medyadan şifreli mesajlarla vermeye başladı. İşte o şifrelerdeki Hakan Altun’un prensesi, Gonca Vuslateri…

Ünlü şarkıcı ekranların, dizilerin yeni gözdesi, sahnelerin de son prensesi Gonca Vuslateri ile bir süredir tutkulu bir aşk yaşıyor.

Gonca Vuslateri ile Hakan Altun arasında bir aydır yaşanan gizli aşka dair, hem Hakan’dan hem Gonca’dan karşılıklı atılan sosyal medya paylaşımları şu şekilde;

İlk mesaj Hakan Altun’dan geliyor… Şarkıcı sahnede şarkı söylerken elini kalbine götürüyor ve kalp işareti yapan bir fotoğraf paylaşıyor. Altındaki şifreli sözler enteresan. Hakan Altun o paylaşımın açıklamasına “Anladım ki eri olmuşum ben bu aşkın, vuslatı beklerken” yazıyor.

Kalp işaretleriyle süslü bu mesajdaki “Eri ve Vuslat” sözcükleri malum Gonca Vuslateri’nin soyadı.

Hakan Altun aynı paylaşımı bir başka fotoğrafta daha kullanıyor. Ellerini gözlerine götürüyor, kalp işareti yapıyor, ve yine aynı şifreli sözcükleri kullanıp  “Anladım ki eri olmuşum ben bu aşkın, vuslatı beklerken” yazıyor.

Bitti mi? Hayır. Gonca Vuslateri’den de karşı atak geliyor. Kendi fotoğrafı üzerine muhtemelen Hakan Altun’un ellerinin olduğu ve kalp şekliyle açıldığı bir fotoğraf paylaşan güzel oyuncu altına şiir gibi şu sözleri yazıyor;

Birini sevmek... Gördüğün ilk kalp resminin içine girip onu hayal etmek... Öpmek o hayali... Şükre rast getirmek küçücük kalbi… Kollayarak sev beni… Susarak, dökerek sev... Aklıma takılsın kazağın… Bana eksil… Bana ağla kendini… Böyle böyle yazılsın kaderimiz… Turam sensin…

Bitmedi! Malum, Hakan Altun yılın 12 ayı Bodrum’da yaşıyor. Çok önemli bir işi olmadıkça İstanbul’a gelmiyor, ama Gonca Vuslateri için Bodrum artık kapı komşusu oldu… Güzel oyuncu dizi setlerinden fırsat buldukça her hafta sonu Bodrum’a, Hakan’ına gidiyor. Bu gidişleri de saklamıyor sosyal medyasından bakın nasıl paylaşıyor;

Dünya dönüyor… Sen ne dersen de... Yıllar geçiyor fark etmesen de...

Keyifle giderim Bodrum’a… Aşkıma… İsmime…

Hakan Altun ve Gonca Vuslateri arasındaki yılın aşkının mesajları bu kadarla kalmıyor. Hakan Altun ve Gonca Vuslateri’nin en yakın arkadaşları ve ortak arkadaşları bu fotoğrafları beğeni yağmuruna tutuyor. Ve yine sıkı durun! Hakan Altun’un en yakın arkadaşı Ayhan Yumru yaptığı bir paylaşımda Gonca Vuslateri ile olan fotoğrafını paylaşıp “Ailemize hoş geldin” notunu düşüyor.

Tüm bu detaylar zaten UçanKuş TV’ye bir süredir gelen Hakan Altun ve Gonca Vuslateri aşkına dair istihbaratları doğruluyor… Çift bundan yaklaşık bir ay önce popçu Emel Müftüoğlu’nun doğum gününde de buluşmuş, kalabalık bir grubun olduğu gecede gözlerden uzak ve ayrı durmuşlardı.

Hakan Altun ve Gonca Vuslateri aşkına dair ilk bilgiler ve şifreli mesajların söyledikleri bunlar. Belli ki önümüzdeki günler yılın bu aşk bombasına dair çok ama çok daha enteresan detayları da beraberinde getirecek.

Son Güncelleme: 24.11.2020 15:34:49
ETİKETLERhakan altun  gonca vuslateri