UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZCAN DENİZ'DEN MANİDAR PAYLAŞIM

Geçtiğimiz sene15 ay evli kaldığı Feyza Aktan'dan boşanan Özcan Deniz ile eski eşi arasından sular durulmuyor.

ÖZCAN DENİZ'DEN MANİDAR PAYLAŞIM

2016 yılında Feyza Aktan ile aşk yaşamaya başlayan şarkıcı Özcan Deniz, Aktan ile 2018'de nikah masasına oturmuştu. İkilinin oğulları Kuzey Deniz de 2018 yılının nisan ayında dünyaya gelmişti.

ÇIKMAYI KABUL ETMEDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Ancak çift, 15 ay evli kaldıktan sonra geçen sene anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. İkili, çocukları Kuzey için ortak velayet aldı.

Geçtiğimiz günlerde Özcan Deniz'in eski eşinin Sarıyer'de ikamet ettikleri evden çıkmasını istediği ancak Aktan'ın çıkmayı reddedip oğlu ile orada yaşamaya devam ettiği öne sürüldü.

 FEYZA AKTAN SUSKUNLUĞUNU İLK KEZ BOZMUŞTU

Feyza Aktan, çıkan haberlerden sonra suskunluğunu bozarak, Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

Gasp: Mağdurun mal varlığına 'cebir' veya 'tehdit' kullanarak gerçekleştirilen bir eylemdir. Boşandıktan sonra kanunun bana tanıdığı haklar gasp olarak nitelendirilemez. Boşanma kararımızda çocuğumla birlikte bu evde oturabileceğim zaten yazılıdır. Kaldı ki karşı tarafça hazırlatılarak önüme konulan boşanma protokolünü hiçbir zaman talebim olmaksızın imzalamış bir kadın olarak basına yansıtılanın aksine tazminat, araç, gayrimenkul hiçbir talebim olmamıştır. Sadece ortak çocuğumuzla birlikte yaşamımı idame ettirebilmek için lehime, cüzi bir nafaka ve sadece kullanım amaçlı bir ev ve araç takdir edilmiştir.

Boşanmadan sonra aleyhime yapılan, iddialar artarak devam etse de, çocuğumun olumsuz bir etkilenme yaşamaması için hep sustum. Ancak iftiraların artık çekilmez bir hal alması ve üstelik medyaya da yansıtılması karşısında bu açıklamayı yapma zorunluluğu geliştirilmiştir"

ÖZCAN DENİZ'DEN ESKİ EŞİNE SERT CEVAP

Özcan Deniz sosyal medya sayfasından oğlunun bir fotoğrafını paylaşarak sitem dolu ifadeler kullandı. Özcan Deniz'in "Seni enkaza çevirmek isteyen kimseye fırsat vermeyecek baban" sözü ise paylaşıma damga vurdu.


 

 

Son Güncelleme: 17.11.2020 23:47:52
ETİKETLERFEYZA AKTAN