UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞARKICI BULUT DUMANI VURULMUŞTU…

Kadıköy'de şarkıcı Bulut Duman'ı silahla bacağından yaralayan şüphelilerin silah zoruyla bindiği araçta bulunan Yunus Ç., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Yunus Ç., ifadesinde tesadüfen olay yerinde olduğunu, silah sesi sonrası bir kişinin silah zoruyla araca bindiğini, polislerin aracı durdurması ile gözaltına alındığını söyledi.

ŞARKICI BULUT DUMANI VURULMUŞTU…

Kadıköy'de dün şarkıcı Bulut Duman'ın silahla yaralanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Yunus Ç., emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yunus Ç., savcılık sorgusunun ardından, “Silahla yaralama" suçundan tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

OLAYI GERÇEKLEŞTİREN ZANLI SİLAH ZORUYLA BULUNDUĞU ARACA BİNMİŞ

Mahkemedeki sorgusunda olay yerinde tesadüfen bulunduğunu söyleyen Yunus Ç., araba almak isteyen arkadaşı Recep E. ile birlikte sanayiye gittiğini söyledi. Aracı yıkamak için aldıklarını söyleyen Yunus Ç., “Bu sırada silah patlama sesi geldi. Recep ile merak ettik, gidip bakalım dedik. İki kişi koşarak kaçıyordu. Daha sonra ismini adliyede öğrendiğim İlhan Atahan E. isimli şahıs aracı bindi. Elinde silah vardı, 'gidin' dedi. Bizde ne olur ne olmaz diye yanına oturduk. Daha sonra polisler bizi durdurdu ve adliyeye getirdiler. Tesadüfen orada bulunuyorduk. Suçlamayı kabul etmiyorum, tutuksuz yargılanmak istiyorum" dedi.

Son Güncelleme: 17.11.2020 22:28:59
ETİKETLERKADİKÖY  BULUT DUMAN