UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEFNE VE SERDAR EVLENİYOR MU?

Defne Samyeli ve Serdar Bilgili evleniyor mu? Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Defne Samyeli ile Serdar Bilgili aşkını kaleme aldı. İşte çok konuşulan o yazı…

DEFNE VE SERDAR  EVLENİYOR MU?

İşte Bülent Cankurt’un o yazısı;

Cem Yılmaz tarafından ihanete uğrayan ve teselliyi Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili'de bulan Defne Samyeli ile ilgili herkesin kafasını karıştıracak bir haberim var!

Samyeli, geçen hafta Nişantaşı'ndaki ünlü bir mücevherciden eskilerin tabiriyle 'kaldırım taşı' büyüklüğünde, 15 karatlık bir tektaş yüzük bakmış! Baktığı yüzüğün değeri, tam tamına 400 bin dolar!

Televizyonculukla başlayan kariyerine şarkıcılıkla devam eden Defne Samyeli, o meşhur şarkıda olduğu gibi tektaşını kendi almak istiyor da olabilir, bilmiyorum ama 400 bin dolar çok ciddi bir para.

Diğer yandan aklıma, Defne Samyeli'nin evlilik hazırlığında olabileceği geldi.

Evlilik konusunda ani kararlar verebilen Serdar Bilgili, acaba Defne Hanım'a "Tektaş bakmaya başla" mı dedi?

Çifte yakın bir arkadaşım, ilişkilerinin gelip geçici olmadığını söylemişti, bunu da düşününce evlilik ihtimali bana daha yakın geldi.

Tektaşın akıbetini yakında öğreniriz...

 

BİLGİLİ CEPHESİNDEN YALANLAMA

 

Çıkan bu iddiaların ardından, Serdar Bilgili'nin yakın çevresinden edinilen bilgiye göre böyle bir şeyin söz konusu olmadığı ve çıkan bu iddiaların tamamen hayal ürünü olduğunu belirtildi.

 

Son Güncelleme: 16.11.2020 15:13:45