UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MISIRLI ÜNLÜ FUTBOLCU CORONAVİRÜS KAPTI

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Mısırlı yıldız futbolcusu Muhammed Salah'ın Coronavirüs’e, Kahirede katıldığı kardeşinin düğününde yakalandığı ortaya çıktı. Mısır basını Salah'ın katıldığı düğündeki görüntüleri yayınladı.

MISIRLI ÜNLÜ FUTBOLCU CORONAVİRÜS KAPTI

Liverpool'un ve Mısır Milli Takımı'nın 28 yaşındaki yıldız oyuncusu Salah'ın Coronavirüs testi pozitif çıktı. Mısır medyası, Salah'ın erkek kardeşi Nasr'ın düğününden yayınladığı görüntülerde, yıldız isimle diğer konukların maskesiz olduğu ve sosyal mesafeye uyulmadığı dikkatleri çekti. Dün Mısır ve Togo arasında gerçekleşen Afrika Uluslar Kupası maçından önce Mısır Futbol Federasyonunun Twitterdan yaptığı açıklamada, Salah'ın şimdiye kadar hiçbir semptom göstermediği ifade edilirken, bir otelde hemen izolasyona alındığı bildirmişti. 

ÜÇ KRİTİK MAÇTA YOK

Salah, 17 Kasım'daki Togo'yla oynanacak rövanşta forma giyemeyecek. Liverpoolun 21 Kasımda ligdeki Leicester City, 25 Kasımda da UEFA Şampiyonlar Ligindeki Atalanta'yla yapacağı mücadelelerde de yer alması ise zor gözüküyor.

Son Güncelleme: 15.11.2020 12:37:16
ETİKETLERmuhammed salah  futbolcu