UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İBRAHİM TATLISES, "BAZI DOSTLARIMA KIRILDIM"

İmparator İbrahim Tatlıses’den dostlarına sitem. Tatlıses, İbo Şov programının basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu!

İBRAHİM TATLISES, "BAZI DOSTLARIMA KIRILDIM"

İbrahim Tatlıses, 10 yıl aradan sonra İbo Şov programıyla ekranlara dönüyor. İmparator, programın yapımcısı Polat Yağcı’nın Balmumcu’daki ofisinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

 

Uzun zaman sonra ekranlara döneceği için çok heyecanlı olduğunu söyleyen İbrahim Tatlıses, “10 sene sonra ilk defa İbo Şov'a başladık yarın akşam başlıyoruz. Beğenirler mi? Beğenmezler mi? Bilmiyorum ama beğenirler çok güzel oldu ben de inanıyorum. Çok emek verdik, çok bekledik, insanlarda çok bekledi. Yolda insanlar soruyorlar sen çık orada ol razıyız biz dediler” dedi. 

 

"BİRAZ TEMBELLEŞMİŞ"

 

Sesiyle ilgili, “Söylüyor muyum söylüyorum ama biraz bu tembelleşmiş ya onu çalıştırmaya başladım. Paslanmaz demir pas tutmaz derler ya bu pas tutmuş. Çünkü ben istediğim nameleri yapamıyorum. İnsanların beklediği nameleri yapamam. Name meraklısıyım ben tuzu biberi koymazsan olmaz illa içinde isot olacak” diyerek sözlerine devam etti. 

 

"BAZI DOSTLARIMA KIRILDIM"

 

İmparator İbrahim Tatlıses, yaşadığı silahlı saldırı sonrası dostları ile yaşadığı kırgınları hakkında “Diyorlar ya sen benim kankamsın ne kanka ayağı kanka manka yok. Birini arıyorum acaba para mı isteyecek ben kimseden para istedim mi istemem ölümde çıksa istemem aç da kalsam istemem herkes benden istiyor. Çalışmıyorum yine istiyorlar. Ama bazı dostlarıma kırılmışım” dedi.

 

"CEM YILMAZ'IN TELEFONU MUTLU ETTİ"

 

Komedyen Cem Yılmaz’ın İbo Şov’a katılmak için kendisini aradığını söyleyen Tatlıses, “Hiç kimse evvel gün Cem Yılmaz beni arıyor o kadar mutlu etti ki abi ben koşarak gelirim böyle bir şey yok böyle candan anlatan insan yok. Hülya Avşar’da öyle Sibel Can da” dedi. 


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

  

 

Son Güncelleme: 14.11.2020 00:48:41
ETİKETLERibrahim tatlıses