UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR ZAMANLARIN ÇOCUK OYUNCUSUYDU…

Cennet Mahallesi'nin çocuk oyuncusu Ayşe büyüdü, genç kız oldu. Dizide Pembe'nin kızı Ayşe karakterine hayat veren Belemir Temizsoy'un son hali hayran bırakacak cinsten.

BİR ZAMANLARIN ÇOCUK OYUNCUSUYDU…

2004 – 2007 yılları arasında Show TV'de yayınlanan ve yayından kalktıktan sonra da tekrarları ciddi reyting alan Cennet Mahallesi dizisinde yer alan oyuncuları, şimdi de TV ekranlarında görüyoruz. Peki dizinin en küçük oyuncularından Ayşe'nin şimdiki hali nasıl? İşte Ayşe rolüyle tanıdığımız Belemir Temizsoy'un şimdiki halleri.

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Temizsoy dizide Pembe'nin kızı rolünde yer aldı. Şimdi 24 yaşında olan Belemir Temizsoy'un şimdiki halini görenler onu tanımakta zorluk çekiyor.

Oyunculuğa devam eden çocuk yıldız Instagram hesabından sıklıkla Cennet Mahallesi anılarını paylaşıyor.

Geçtiğimiz aylarda Cennet Mahallesi dizisinde Aliş karakterine hayat veren Seyit Karabulut'la buluşan Temizsoy, eski rol arkadaşıyla çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.

Güzel oyuncu gönderisinde, "Siz bu fotoğrafa bakınca Aliş ile Ayşe görüyorsunuz bense baktıkça deli gibi eğlendiğim çocukluğumu... Kötü haber başlık paralarını başkası için biriktirmiş." notunu ekledi.



Son Güncelleme: 13.11.2020 19:19:50
ETİKETLERcennet mahallesi  ayşe  belemir temizsoy