UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CORONA'YA YAKALANAN UKRAYNA DEVLET BAŞKANI HAKKINDA YENİ GELİŞME

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, corona (Covid-19) tedavisi gördüğü hastaneden paylaştığı görüntüde sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu.

CORONA'YA YAKALANAN UKRAYNA DEVLET BAŞKANI HAKKINDA YENİ GELİŞME

Geçtiğimiz günlerde corona testi pozitif çıkan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, sağlık durumu ile ilgili basın mensuplarına konuştu.

 


Zelenskiy, sağlık durumunun iyi olduğunu ve çalışmalarını çevirimiçi olarak sürdürdüğünü belirtti. "Bildiğiniz gibi corona beni de pas geçmedi ama kendimi oldukça iyi hissediyorum" diyen Ukraynalı lider, "Teşekkürler. Bunun sizin desteğiniz, geçmiş olsun dilekleriniz ve sıcak sözleriniz sayesinde olduğunu düşünüyorum. Hepinize teker teker teşekkür ediyorum dedi. Üç gündür izolasyon halinde olduğunu belirten Zelenskiy, Ancak çalışmalarımdan izole olmadım. Sorumluluklarımı yerine getiriyorum. Tüm devlet organları normal rejimde çalışmaya devam ediyor. Bu günler boyunca çevirimiçi konferanslarım, önemli müzakerelerim, telefon görüşmelerim ve çalışmalarım sürüyor. Şu an sizinle yaptığım sıcak görüşmeler de dahil" ifadelerini kullandı.

 

9 Kasım'da corona testi pozitif çıkan ve hastalığı hafif semptomlarla geçirdiği belirtilen Ukrayna Devlet Başkanı, 3 gündür önlem amacıyla hastanede tedavi görüyor.

 

 

Son Güncelleme: 12.11.2020 21:41:32
ETİKETLERVolodimir Zelenskiy