UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KİBARİYE ALDATILIYOR MU?

Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık’ın, Yücel Yahşi ile resmi nikahlı olan Gamze Yarar’a dini nikah kıyarak Kibariye’yi aldattığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. O çift Lerzan’la Çok Mutlu programında ilk defa yüzleşti.

KİBARİYE ALDATILIYOR MU?

Hafta içi her gün 15:15’te UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan Lerzan’la Çok Mutlu programında günlerdir tartışılan ünlü şarkıcı Kibariye hakkında şoke edici iddialar ortaya atıldı. Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık ile ilişkisi olduğu iddia edilen Gamze Yarar’ın eski kocası Yücel Yahşi, ilk defa Lerzan’la Çok Mutlu programında birbirinden ilginç iddialarda bulundu.

Yücel Yahşi, resmi nikahlı eşi Gamze Yarar’ın kendisiyle evliyken Kibariye’nin kocası Ali Küçükbalçık ile mesajlarını yakaladığını, Ali Küçükbalçık ile Gamze Yarar’ın işbirliği içerisinde olup insanları zararlı madde kullanımına alıştırdıklarını, kişisel koçluk yaparak zaaflarını öğrendikleri danışanlarına daha sonra şantaj yaptıklarını, yıldızname bakma adı altında insanları dolandırdıklarını, yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere birçok kişiyi dolandırdıklarını iddia etti.

Canlı yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir görgü tanığı ise ikiliyi daha önce birlikte gördüğünü ve aşk yaşadıklarını söyledi.

Tüm bu iddialar karşısında Gazme Yarar da Lerzan’la Çok Mutlu programını arayarak canlı yayına bağlandı ve hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Hakkında çıkan tüm iddiaları reddederek Yücel Yahşi ile evlilikleri boyunca işkence ve şiddet gördüğünü iddia etti. Aynı zamanda yayına bağlanan Gamze Yarar, Yücel Yahşi’nin madde bağımlısı olduğunu ve sürekli çevresindeki insanlara zarar verdiğini ileri sürdü.



Son Güncelleme: 12.11.2020 21:19:56