UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YOUTUBE ÇÖKTÜ MÜ?

Video paylaşım uygulaması YouTube erişim problemi sonrasında gündem oldu. Google servisleri arasında yer alan Youtube'da gece 03.30 saatlerinde dünya genelinde video erişim sorunu yaşandı.

YOUTUBE  ÇÖKTÜ MÜ?

Popüler video paylaşım platformu YouTube çöktü mü? Soruları sabah saatlerinde insanlar tarafından aratılmaya başladı. Yaşanan video çalışmama problemi Twitter'da da konuşulmaya başlandı. Küresel çapta meydana gelen problemle ilgili Youtube'un resmi Twitter hesabından açıklama geldi.

Youtube çöktü mü?

Youtube yeni bir erişim sorunu ile gündeme geldi. Masaüstü ve mobil telefonları üzerinden platforma girerek video izlemek isteyen kullanıcılar erişim sağlayamamasının ardından, Youtube sorununu araştırmaya başladı. Video açmak isteyen kullanıcılar, video açıldıktan sonra oynatmama problemiyle karşılaştı. Kullanıcılar, yaşadıkları sorunu Twitter üzerinden paylaşımlar yaparak dile getirdi.

12 Kasım YouTube erişim sorunu için ilk açıklama

Youtube'un Twitter sayfasından erişim problemiyle ilgili açıklama geldi. Sorunun düzeltilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirten paylaşımda, "YouTube'da video izleme sorunu yaşayan tek siz değilsiniz. Ekibimiz sorunun farkında ve çözmek için çalışıyor. Güncellemeleri buradan paylaşıyor olacağız." ifadeleri kullanıldı. Yaklaşık olarak bir buçuk saat süren video erişim sorununun ardından Youtube eski haline döndü. Yapılan çalışma sonrası Youtube'da video sorunu düzeltildi.

Son Güncelleme: 12.11.2020 07:58:34
ETİKETLERyoutube