UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİDEM SOYDAN’IN HASTANEDE YATTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ!

Didem Soydan ve yakın arkadaşı Umut Eker, önceki gün parkta objektiflere takıldı. Geçtiğimiz hafta apandisit ameliyatı olduğu iddialarını reddeden ünlü model, "Ameliyat olmadım. Gece hastaneye Covid-19 testi olmaya gittim" dedi.

DİDEM SOYDAN’IN HASTANEDE YATTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ!

Sevgilisi Burak Deniz'in geçtiğimiz hafta apar topar hastaneye götürdüğü iddia edilen Didem Soydan, önceki akşam arkadaşı Umut Eker'le Maçka Parkı'nda objektiflere takıldı.

Posta’nın haberine göre köpeği Köpük'ü gezdiren Soydan, "Hastaneye kaldırılıp, apandisit ameliyatı geçirdiği" iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

'Çıkan haberlere inanamadık, annem kalp krizi geçiriyordu'

Ünlü model, "Geçen Covid-19 testi oldum. Köpeğim Köpük'le koşup zıplıyorum. Sonuçları almaya gittik o gece. Hastaneler gündüz kalabalık olduğu için bizde sete girmeden gece gece gidip test olalım istedik. Annem İğneada'dan geldi, onları görmeden test olayım dedim. Çıkan haberlere inanamadık, annem kalp krizi geçiriyordu 'Ameliyat mı oldun sen?' diye. Setteyiz her gün çalışıyoruz benim çekimlerim var ve az kişiyle yapılıyor, ben oyuncu değil modelim" dedi.

Didem Soydan, Burak Deniz'le ilişkisi hakkındaki soruları ise "Kendi hakkımda konuşuyorum ama özel hayatımı konuşmuyorum" diyerek cevapsız bıraktı.

Didem Soydan, YouTube’daki ‘Aşırı Prestijlilerle Kısa Görüşmeler’ programına konuk olmuş, özel hayatına dair açıklamalar yapmıştı.

'Şu an çok aşığım'

Oyuncu Burak Deniz ile flört etmeye başlayan Didem Soydan, "İngiliz oyuncu Tom Hardy ile aynı asansörde kalmak ister miydin?" sorusuna, "Hayranıyım ama şu an çok aşığım ve gözüm gerçekten de başkasını görmüyor" yanıtını vermişti. 

Son Güncelleme: 11.11.2020 09:31:32
ETİKETLERuçankuştv  didem soydan  burak deniz