UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNAN AKÇIL'DAN KİM KARDASHİAN'A GÖNDERME

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, bugün Azerbaycan ordusunun Dağlık Karabağ'ın işgalden kurtarılmasında kritik öneme sahip Şuşa Kenti'nin işgalden kurtardığını açıkladı. Şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl da Şuşa paylaşımı yaparak Kim Kardashian'a göndermede bulundu.

SİNAN AKÇIL'DAN KİM KARDASHİAN'A GÖNDERME

Ermenistan işgalinden 28 yıl sonra kurtarılan Şuşa, Azerbaycan tarih ve kültürünün simgelerinden olmasının yanı sıra hem bölgeye hakim coğrafi konumu hem de Dağlık Karabağ'ın en büyük şehri Hankendi'ne giden yolun üzerinde bulunduğu için stratejik önem de taşıyor.

 

Azerbaycan ordusunun topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonda Şuşa şehrinde de kontrolü sağlamasıyla 28 yıl önce o kentten çıkmak zorunda kalan Şuşalıların ve Azerbaycanlıların büyük özlemi sona erdi.

 

Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan ve Ermeni askerlerin sivillere yönelik saldırılarını destekleyen Ermeni asıllı realty şov yıldızı Kim Kardashian, 'Ermenistan Fonu' adı verilen kampanyaya 1 milyon dolar bağışta bulunduğunu Instagram hesabından duyurmuştu. Bugün ise İlham Aliyev, Suşa'nın Ermeni işgalinden kurtulduğunu açıkladı.

 

SİNAN AKÇIL'DAN ŞUŞA MESAJI

 

Sinan Akçıl Şuşa'nın Ermeni işgalinden kurtulmasının ardından sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak Kim Kardashian'a göndermede bulundu. Akçıl yaptığı paylaşımına "Şuşa'yı şimdi ziyaret etmek ister misiniz?" yazarak Kim Kardashian'ı etiketledi. Akçıl'ın bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

 


 


Son Güncelleme: 8.11.2020 16:08:59
ETİKETLERsinan akçıl