UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GENÇ KADINDAN YAŞLI ADAMA SOKAK ORTASINDA DARP!

İstanbul'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Beyoğlu’nda alkollü olduğu ileri sürülen bir kadın, sokak üzerinde geçmekte olan yaşlı bir şahısla önce tartıştı, daha sonra ise şahsa küfür ve hakaretler ederek tekme tokat saldırdı. Kadın, bununla da yetinmeyerek elindeki alkol şişesi ile adamın kafasına vurdu.

GENÇ KADINDAN YAŞLI ADAMA SOKAK ORTASINDA DARP!

Beyoğlu'nda meydana gelen olayda, genç bir kadın sokaktan geçmekte olan yaşlı bir şahıs ile tartışmaya başladı. Şahsın yakasından tutan ve bırakmayan genç kadın, daha sonra hakaretler ve küfür etmeye başladı.

İHA'nın haberine göre, bir süre şahsı darp eden genç kadın, bu kez kendisinden kurtulmak isteyen kişiye tekme ve tokat ile saldırdı.

Bununla da yetinmeyerek kendisinden kurtulan adamın kafasına elinde bulunan alkol şişesi ile vurdu. Bunun üzerine genç kadına bağıran vatandaşlar, şahsı bırakmasını istediler.

Yaşadıkları ile adeta hayatının şokunu yaşayan şahıs ise olay yerinden hızla uzaklaştı. Genç kadının babası yaşında adama tekme tokat saldırması ve kafasına alkol şişesi vurduğu anlar diğer vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

Son Güncelleme: 8.11.2020 15:32:52
ETİKETLERdarp  yaşlı  kadın