UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HALİL SEZAİ ADLİYEYE ÇAĞRILDI

İstanbul Tuzla'da yaşlı komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesiyle tutuklu yargılanan şarkıcı Halil Sezai, 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılarak tahliye edilmişti. Sezai, kendisi hakkında verilen kararın canlı olarak okunması için tekrar adliyeye çağrıldı.

HALİL SEZAİ ADLİYEYE ÇAĞRILDI

 UçanKuş - ÖZEL

 

Geçtiğimiz hafta tahliye olan Halil Sezai coronavirüs önlemleri kapsamında duruşma salonuna cezaevinden online olarak bağlanmış ve dava sonunda tahliye olmuştu. 

 

Kararın Halil Sezai'nin yüzüne okunması için 12.Sulh Ceza Hakimliği tarafından Anadolu adliyesine çağırıldı. Sezai'nin mahkeme gününden itibaren 15 gün içerisinde adliyeye gitmesi bekleniyor.

 

OLAYIN GEÇMİŞİ

 

Anadolu 12. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanık Halil Sezai, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı. Müşteki Hüseyin Meriç ile taraf avukatları da salonda hazır bulundu.

 

Halil Sezai’nin savunmasını tamamlanmasının ardından avukatlar şarkıcının tahliyesini talep etti.

 

Mahkemenin karara bağladığı davada, şarkıcı Halil Sezai 1 yıl 11 ay 17 gün ceza aldı. Kararla birlikte bir süredir tutuklu bulunan şarkıcı tahliye edildi.

 

NE OLMUŞTU?

 

‘İsyan’ şarkısıyla ünlenen Halil Sezai, İstanbul Tuzla'da 15 Eylül'de yaşlı komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alınmış ve Emniyet’teki işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.

 

Okan İşçi

 

Son Güncelleme: 5.11.2020 21:46:21
ETİKETLERhalil sezai