UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SÜT FABRİKASINDA SKANDAL GÖRÜNTÜLER!

Bu kadarına da pes! Konya'da skandal görüntüler!

SÜT FABRİKASINDA SKANDAL GÖRÜNTÜLER!

Konya'da olduğu iddia edilen bir süt fabrikasında çekilen görüntülerde, süt kazanının içine girip banyo yapan bir şahıs sosyal medyada gündem oldu.

"ugurrturgut" isimli kullanıcı, görüntüleri Tiktok'ta yayınladı. Bu görüntüler sosyal medyada infial yarattı. 

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA GELDİ

Skandal görüntülerin ardından sosyal medya üzerinden açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanlığı, “Konya'daki bir süt üretim tesisinde olduğu ileri sürülen halk sağlığını ve gıda güvenliğini hiçe sayan görüntüler üzerine söz konusu işletmeye ekiplerimiz ivedilikle yönlendirilmiştir. Gelişmeler, kamuoyu ile paylaşılacaktır” ifadelerini kullandı.

O ÇALIŞANIN İŞİNE SON VERİLDİ

Olayın yaşandığı firmadan konuya ilişkin açıklama geldi. Firma, videodaki şahsın iş akdinin iptal edildiğini ve gerekli yasal işlemleri başlattığını duyurdu. Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

“Temel hedefi itibarsızlaştırma olan, elemanımız tarafından bilgimiz dışında çekilip çeşitli sosyal medya platformlarında paylaşılmış görüntüler ve yapılan eylem bizleri de üzmüş olup kesinlikle kabul edilmesi mümkün değildir. İlgili şahsın iş ahdi iptal edilmiş olup, hakkında gerekli yasal işlem ve incelemeler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... 

Son Güncelleme: 5.11.2020 14:57:16
ETİKETLERkonya  süt banyosu