UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BIDEN: BİZ KAZANACAĞIZ

Başkan adayı Joe Biden'dan son dakika açıklaması!

BIDEN: BİZ KAZANACAĞIZ

Başkan adayı Joe Biden, Wilmington Delaware’de New York Saatiyle gece yarısı 00:45’te taraftarlarıyla buluşup basına açıklama yaptı. Wisconsin ve Michigan’ı kazanıyoruz; biraz zaman alacak ama Pennsylvania’yı da alacağız diye konuştu.

En iyi ihtimalle seçim sonuçlarının yarın sabaha kadar belli olmayacağını, sabırla beklenmesi gerektiğini söyledi. Seçim döneminde kendisine destek veren herkese teşekkür ederek konuşmasını bitirdi. Taraftarlarına son olarak, inançlarını yitirmemeleri gerektiğini; bu seçimi kazanacaklarını söyledi.

 20 delegeli Pennsylvania’da sayım halen devam ediyor. Oyların yaklaşık üçte ikisinin sayımı tamamlandı.

Trump yaklaşık 650 bin oy farkla önde görünüyor. Ancak Joe Biden’ın Philedelphia gibi büyük bölgelerde önde olduğu ve bu bölgelerin oy sayımlarının uzun süreceği biliniyor. Dolayısıyla Pennsylvania Joe Biden’a dönebilir. Henüz kazananı konuşmak için erken… 2016’de Trump 0.7 farkla eyaleti kazanmış ve başkanlığa giden yolda en önemli adımı bu eyalet sayesinde atmıştı.

16 eyaletli Michigan’da Trump önde görünüyor. Ama bu eyalette de Biden öne geçebilecek durumda. Çünkü erken kullanılan oyların sayımı tamamlanmadı.

Son Güncelleme: 4.11.2020 09:27:05
ETİKETLERbiden  trump  abd  seçim  anket