UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CİNSEL ORGANINI KESEREK ÖLDÜRDÜKTEN SONRA…

Konya'da cinsel organı kesilerek öldürülen Mustafa Sömek'in katil zanlısının vahşi cinayetten sonra hiç bir şey olamamış gibi kahvehaneye giderek çay içtiği ortaya çıktı! Cinayetin ardından kanlı elbisesiyle bir kahvehaneye gidip çay içtiği ortaya çıkan Minaz'ın ifadesinde, "Bir şeyler mırıldanıp duruyordu. Öldürmek istedim, öldürdüm" dediği öğrenildi.

CİNSEL ORGANINI KESEREK ÖLDÜRDÜKTEN SONRA…

Olay, geçen cumartesi günü saat 00.10 sıralarında Yukarı Mahalle Ahmet Yaşar Caddesi'ndeki Zengibar Anadolu Lisesi yanındaki alanda meydana geldi. Sokak içerisinde ceset olduğunu görenler polisi aradı. İhbar üzerine adrese giden polis ekipleri, başı ve cinsel organı kesilmiş cesedi buldu. Cinsel organı vücudun yanında, başı ise lisenin bahçesine atılmış olduğu belirlendi. Mustafa Sömek'e ait olduğu belirlenen ceset ve başı, otopsi için Bozkır Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan, Sömek'in de akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi.

CİNAYETTEN SONRA ÇAY İÇMİŞ

Korkunç cinayetin ardından çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Almanya'da yaşayan ve kısa bir süre önce memleketi Yalıhüyük ilçesine tatile gelen Mücahit Minaz olduğunu belirledi. Olayın ardından kanlı elbisesiyle bir kahvehaneye gelip çay içtiği ortaya çıkan Minaz, taksiye binerek kaçtığı Yalıhüyük de gözaltına alındı. 2 hafta sonra yeniden Almanya'ya döneceği belirlenen ve şizofreni tedavisi gördüğü öne sürülen Minaz'in ilk ifadesinde, "Bankamatikten para çekiyordum. Bir şeyler mırıldanıp duruyordu. Öldürmek istedim, öldürdüm" dediği öğrenildi. Minaz, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Öldürülen Mustafa Sömek'in ise bugün Bozkır ilçesinde toprağa verilmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 2.11.2020 13:17:27
ETİKETLERuçankuştv  organ  cinsel  cinayet  vahşet