UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YAPIMCI HAKAN EREN DÜNYA BASININDA! 5 BÜYÜK PROJEYLE GELİYOR

Tüm dünyadan televizyon dünyasına dair yeniliklere yer veren lider İngiliz sektör dergisi ve haber sitesi TBI Vision, yapımcı Hakan Eren ve ONN Medya’yı “exclusive” haber olarak verdi.

YAPIMCI HAKAN EREN DÜNYA BASININDA! 5 BÜYÜK PROJEYLE GELİYOR

ONN Medya'nın kuruluşuna ve projelerine yer verilen haberde; "ONN Medya bu yılın başında kuruldu ve daha şimdiden bünyesinde proje hazırlığı tamamlanmış ve biri uluslararası bir network olmak üzere kanal ve platformlarla satış aşamasında olan 5 dizi projesi yer alıyor. Bu dizilerin isimleri Saadet, Kusursuz, Körebe, Çıplak ve Yalnız, ve Büyükelçi." ifadeleri yer aldı. 

Yapım şirketinin çekimleri tamamlanan filmi "Avcı İlk Kehanet"den de bahsedilen haberde; "İsmini Eren'in ikizlerinin baş harflerinden alan ONN Medya, aynı zamanda Gurbey İleri ve Turabi Çamkıran'ın rol aldığı epik/fantastik bir aksiyon olarak nitelendirilen  Avcı İlk Kehanet adlı uzun metrajlı filmi çekti. Dört filmlik bir serinin ilki olan filmin şubat ayında vizyona girmesi planlanıyor" denildi. 

Oya Doğan'ın sunuculuğunu üstlendiği YouTube programı 'Hayat Sana Güzel mi?'ye de yer verilen haberde, tanınmış isimlerin konuk olduğu sohbet formatındaki programın 'persona', 'empati' ve 'öz' olarak üç bölümden oluştuğu belirtildi. 'Hayat Sana Güzel mi?' dışında 4 şov programının daha hazırlık aşamasında olunduğunun bilgisi verildi.

Haberde ayrıca sene başında iflas başvurusu reddedilen Endemol Türkiye'ye karşı Hakan Eren’in yasal bir zafer kazandığından da bahsediliyor.

Son Güncelleme: 29.10.2020 22:01:44
ETİKETLERHAKAN EREN