UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ÇİFT İLİŞKİLERİNE ARA VERDİ!

Evlilik hazırlığına başlayan Zehra Yılmaz ve Cem Belevi, ilişkilerine ara verdi. Ünlü çift, bu dönemde beraberliklerini gözden geçirip bir karar verecek.

 ÜNLÜ ÇİFT İLİŞKİLERİNE  ARA VERDİ!

Cem Belevi-Zehra Yılmaz ilişkilerine ara verdiCem Belevi, üç ay önce evlenme teklifi ettiği Zehra Yılmaz’la ilişkilerine ara verdiklerini söyledi. Evlilik tarihi için erken davranmayacağı öğrenilen çift, bu süreçte beraberliklerini gözden geçirecek.

Şarkıcı, “Hem pandemi hem de Zehra’nın ailesi Azerbaycan’da. Öyle bir ara verelim istedik” dedi.

26 yaşındaki oyuncu ise geçtiğimiz günlerde, “Annem ve babam Bakü’de yaşıyor. Bu ortamda düğün yapmamız doğru olmaz. Bu nedenle biz de ileri bir tarihe erteledik. Salgın da var” demişti.

İkili, ara sıra mesajlaşıp, konuşarak bağlarını koparmıyor. Oyuncu ve şarkıcının, ilerleyen günlerde barışabileceği de konuşuluyor.

Zehra Yılmaz'ın doğum günü için tekne turu ayarlayan Belevi, karada ise romantik bir hazırlık yapmıştı. Mumlar ve kalplerle süslenen sahildeki alanda oyuncuya, “İlk gördüğümde anlamıştım. Seni ömrümün sonuna kadar seveceğim. Benimle evlenir misin?” diyen Belevi, 'evet' cevabını almıştı

Son Güncelleme: 29.10.2020 16:44:15
ETİKETLERCEM BELEVİ  ZEHRA YILMAZ  EVLİLİK  AYRILIK