UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BOMBA ÖZELLİKLER GELDİ!

Uzun süre önce Facebook tarafından satın alınan fotoğraf paylaşım platformu Instagram'a gelen yeni özellik ile artık mesajlaşmak kolaylaşacak. Facebook'un mesajlaşma uygulaması Messenger ile Instagram özel mesajının birleştirilmesiyle birlikte iki uygulama için ortak kullanım yolu açılacak.

 BOMBA ÖZELLİKLER GELDİ!

Instagram, Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg tarafından 16 milyar dolara satın alınmıştı. Bu satın alma işleminin ardından Facebook ile iş birliğini artıran platformun yeni hamlesi ise Messenger'a yönelik oldu.

Instagram'da özel mesaj için kullanılan alan ile birlikte Facebook'un benzer platformu Messenger ortak bir sisteme geçiyor.

Messenger ile Instagram özel mesajlaşma sisteminin birlikte kullanılması artık bu uygulamalardan birini kullanan insanların diğer uygulamayı indirmeden de arkadaşlarına ulaşabileceğini gösteriyor.

Buna ek olarak, Messenger'da gördüğümüz sohbet rengini değiştirme, bir mesajı yanıtlama ve iletme, bir mesaja ifade bırakma gibi özellikler de Instagram DM kullanıcılarına açılacak.

Son Güncelleme: 27.10.2020 21:22:03
ETİKETLERınstagram  özellik